ΝΕΑ

Σχεδιασμός γραφείων και εμπορικών χώρων - αρχιτεκτονική κατοικιών, σχεδιασμός εστιατορίων και ξενοδοχείων σε όλη την Κύπρο
Επόμενος στο σημερινό περιβάλλον, μερικές φορές κρίνεται απαραίτητη η επείγουσα μετεγκατάσταση εργαζομένων, η μετεγκατάσταση μιας ομάδας ή η μετεγκατάσταση μιας ολόκληρης επιχείρησης.
Η NARBUTAS με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το νέο της modular σύστημα καθισμάτων, SOFT ROCK, έχει λάβει το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2022 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.
TENGO παρουσιάζει τις ζώνες μας στο CITF - λύση επίπλων, lounge-ζώνες, σιωπηλές κάψουλες για γραφείο, εργασία και ιδιωτικές συνομιλίες
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η "Office and Home Solutions" έχει γίνει μέρος του "Tengo Group" και έχουμε αλλάξει την επωνυμία σε "Tengo Office and Home Solutions".
Γνωρίστε ένα νέο καινοτόμο προϊόν από την Framery! Το Framery One δεν είναι μόνο κομψό και εξαιρετικά έξυπνο, αλλά ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κορυφαία πρότυπα ηχομόνωσης και ακουστική χωρίς ηχώ.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την εργασία σας πιο άνετη και αποδοτική.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μιας από τις πιο διάσημες μάρκες παιδικών επίπλων - Moll.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη συνεργασία μας με την "Framery" - ένα κορυφαίο παγκόσμιο εμπορικό σήμα στην παραγωγή περιπτέρων γραφείου.
Η εργασία από το σπίτι έχει γίνει αναγκαιότητα για πολλούς από εμάς. Έτσι το φανταζόμασταν;
Δεν έχετε ξαναδεί καρέκλα εργασίας με τόσο μοναδικό συνδυασμό εργονομικών χαρακτηριστικών και σχεδιασμού.
Καλέστε μας
ώρες εργασίας καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή με 9.00 - 18.30
online - 24/7
Λεμεσός Κύπρος,
Γρηγόρη Αυξεντίου,
13-15
+357 94 049 021

Λευκωσία Κύπρος,
Θεμιστοκλή Δέρβη
no. 27, 1066
+357 94 049 064