Ένα Ταξίδι στην Ιστορία Μας
Tengo - ο σύντροφός σας στον σχεδιασμό εμπορικών και κατοικημένων χώρων
Η ομάδα της Tengo αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διαχειριστές έργων. Μαζί, θα σχεδιάσουμε τον ιδανικό σας χώρο.

Είμαστε μια ομάδα λάτρεις του σχεδιασμού που αφοσιώνονται στη δημιουργία εξαιρετικών εμπορικών και κατοικημένων χώρων. Τα έργα της Tengo πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργικότητας και αισθητικής. Με χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία, έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να υλοποιούμε ακόμη και τα πιο απαιτητικά έργα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων. Η διαρρύθμιση γραφείου, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων κατοικιών και ο σχεδιασμός σπιτιού είναι οι ειδικότητές μας! Εκτός από την επιλογή υψηλής ποιότητας έπιπλα, παρέχουμε επίσης όλα τα άλλα στοιχεία του εσωτερικού. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε έργο είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο για χρήση από την πρώτη μέρα.

Διαμορφώνουμε χώρους γραφείου για τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας.
Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, η βελτιστοποίηση του χώρου και η προτεραιότητα στην εργονομία αποτελούν τη βάση ενός επιτυχημένου έργου.

Κατανοούμε τη σημασία της παροχής αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος στο γραφείο. Γι' αυτό, η ομάδα μας σχεδιαστών γραφείου επικεντρώνεται στη δημιουργία σκεπτικών λύσεων που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την άνεση των εργαζομένων. Ο σχεδιασμός γραφείου υπερβαίνει την αισθητική - περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του χώρου, την εργονομική τοποθέτηση του επίπλου και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές επίπλων γραφείου για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα εξοπλισμού.
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων που εκφράζει την ατομικότητά σας
Δημιουργούμε χώρους κατοίκησης προσαρμοσμένους στον τρόπο ζωής σας. Το σπίτι σας είναι ένας τόπος χαλάρωσης, και θα φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να ενισχύσουμε αυτήν την εμπειρία!

Κάθε διαμέρισμα ή σπίτι πρέπει να είναι μοναδικό, να αντανακλά τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών του. Η ομάδα μας σχεδιαστών εσωτερικών χώρων θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσει εξατομικευμένα σχέδια που πιστεύουμε ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Είτε προτιμάτε μοντέρνα και μινιμαλιστικά εσωτερικά είτε ένα παραδοσιακό στυλ με μια πινελιά πολυτέλειας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ταιριάζει τέλεια στον χώρο διαβίωσής σας.

Γραφείο, διαμέρισμα και επίπλωση σπιτιού είναι ο πάθος μας! Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία.
Ανεξάρτητα από το αν επιπλέετε ένα γραφείο, ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τον χώρο ολοκληρωμένο και εξαιρετικό. Στην Tengo, κατανοούμε αυτό απόλυτα. Γι' αυτό προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή αξεσουάρ που συμπληρώνουν τον σχεδιασμό του εσωτερικού σας χώρου και προσδίδουν χαρακτήρα. Από σχεδιαστικές λάμπες και διακοσμητικά μαξιλάρια έως λειτουργικά αξεσουάρ, έχουμε τα πάντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον τέλειο εσωτερικό χώρο.

Φυσικά, ο σχεδιασμός της Tengo περιλαμβάνει επίσης επίπλωση γραφείου που ενσωματώνεται άψογα σε μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους εργασίας. Παρέχουμε μια κατάλληλη επιλογή εργονομικών καρεκλών, γραφείων σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, καθώς και πρακτικών ντουλάπιων και ραφιών. Τα έπιπλα γραφείου που προσφέρουμε, από αξιόπιστους κατασκευαστές στην Πολωνία και τη Λιθουανία, συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και αισθητική, εξασφαλίζοντας τόσο άνεση όσο και στυλ. Το ίδιο ισχύει και για τα έπιπλα του σπιτιού.

Σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα εστιατόριο; Εξαιρετικό!
Η Tengo θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το εσωτερικό του!
Αν ήδη έχετε ή σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα εστιατόριο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και επίπλωσης εστιατορίων. Η ομάδα μας σχεδιαστών και οι προμηθευτές επίπλων εστιατορίων θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες σας. Από άνετες καρέκλες και τραπέζια μέχρι διακοσμήσεις και φωτισμό, θα φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια, ώστε το εστιατόριό σας να είναι όχι μόνο όμορφο αλλά και λειτουργικό.

Στην Tengo, κατανοούμε ότι οι καλά σχεδιασμένοι χώροι έχουν σημαντική επίδραση στην ευημερία μας και την παραγωγικότητά μας. Γι' αυτό η έμπειρη ομάδα μας σχεδιαστών εργάζεται με πάθος και επιμέλεια για να δημιουργήσει έργα που είναι αισθητικά ευχάριστα, πληρούντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας. Ας συνεργαστούμε για τον σχεδιασμό του εσωτερικού του γραφείου, του διαμερίσματος, του σπιτιού ή του εστιατορίου σας. Θα διαπιστώσετε πώς ένας χώρος μπορεί να γίνει εμπνευστικός και εξαιρετικός.
Ποια είναι η όρασή μας;
Η όραση της Tengo και των αφοσιωμένων υπαλλήλων της είναι να δημιουργούν εμπνευστικές εσωτερικές διακοσμήσεις που υπερβαίνουν το συμβατικό σχεδιασμό. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να δημιουργούμε λειτουργικούς χώρους, αλλά και να ενθαρρύνουμε τη φαντασία και να εμπνεύσουμε δημιουργικό έργο. Βρίσκουμε συναρπαστικό πώς ένας επιτυχημένος σχεδιασμός γραφείου μπορεί να μετασχηματίσει την ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας!

Ως έμπειρη ομάδα σχεδιαστών, κατανοούμε ότι το εργασιακό περιβάλλον διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, την υγεία και την επαγγελματική ικανοποίηση των εργαζομένων. Επομένως, τα εμπορικά εσωτερικά έργα μας επικεντρώνονται στη δημιουργία θέσεων εργασίας που προάγουν τη συγκέντρωση, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Σχεδιάζουμε εσωτερικούς χώρους όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα, οδηγώντας σε αυξημένη αποτελεσματικότητα εργασίας.

Στην Tengo, αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία των ζεστών σπιτιών. Είναι ο τόπος όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ανανεώσουμε μετά από μια πολυάσχολη ημέρα. Τα εσωτερικά έργα μας για κατοικίες στοχεύουν στη δημιουργία αρμονικών και φιλόξενων χώρων που αντανακλούν την ατομικότητα και τις ανάγκες των κατοίκων. Σχεδιάζουμε όχι μόνο αισθητικά πληθωρικούς και κομψούς εσωτερικούς χώρους, αλλά και λειτουργικές λύσεις που ευνοούν την καθημερινή ζωή.

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι κρίσιμη για την Tengo.
Είμαστε ενήμεροι για την επίδραση που έχει η βιομηχανία μας στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι θεμελιώδης αξία για την Tengo. Λαμβάνουμε συνειδητά μέτρα για να ελαχιστοποιήσουμε το αρνητικό μας αποτύπωμα στον κόσμο γύρω μας. Όπου είναι δυνατό, χρησιμοποιούμε υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και καινοτόμες τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και ελαχιστοποιούν τη χρήση φυσικών πόρων. Παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και προμηθευτές. Προωθούμε τις τοπικές κοινότητες και δημιουργούμε ευκαιρίες απασχόλησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όχι μόνο πρακτικούς αλλά και βιώσιμους χώρους. Φροντίζοντας το περιβάλλον, επιδιώκουμε επίσης να εμπνεύσουμε άλλους να αναλάβουν φιλικές προς το περιβάλλον ενέργειες και κοινωνικές πρωτοβουλίες.
Αναζητούμε διαρκώς νέες έμπνευσεις, ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις και χρησιμοποιούμε καινοτόμες λύσεις για να εξασφαλίσουμε ότι τα έργα μας είναι πάντα στο ύψιστο επίπεδο. Ο παθιασμένος μας ενθουσιασμός για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία χώρων είναι η κινητήριος δύναμη που μας κινητοποιεί να βελτιώνουμε συνεχώς και να ξεπερνάμε τα όρια. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές και εξαιρετικές εσωτερικές διακοσμήσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους ενώ παράλληλα φροντίζουμε το περιβάλλον.

Είμαστε η Tengo. Ψάχνετε για ένα έργο σχεδιασμού εσωτερικών χώρων; Επικοινωνήστε μαζί μας!