Κάθισε Δραστήρια!
Το AccisPro είναι η τελευταία συλλογή γραφείου που αναφέρεται στην τάση του "ενεργού καθίσματος"

Το AccisPro είναι η πιο πρόσφατη συλλογή γραφειακών καρεκλών που αναφέρεται στην τάση του "ενεργού καθίσματος". Αποτελεί ένα παράδειγμα πώς η τεχνολογική σκέψη μπορεί να βελτιώσει μια απλή δραστηριότητα - το καθιστικό. Το κάθισμα και η πλάτη προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματος του χρήστη. Ο στόχος είναι να μην επιβαρύνει τη σπονδυλική στήλη. Σχεδιασμένο από: Στούντιο Σχεδίασης ITO.
AccisPro είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο με τεχνολογική φροντίδα από το στάδιο του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός δεν είναι το παν - σημαντικές είναι και οι έξυπνες λύσεις.

Η ανεξάρτητη κίνηση του καθίσματος και της πλάτης είναι μια μοναδική χαρακτηριστική λειτουργία. Είναι ενεργοποιημένη από τον καινοτόμο και διπλασιασμένο σε πατέντα σύστημα SmartHPS. Η πλευρική κίνηση της πλάτης είναι δυνατή χάρη στο σύστημα σφαιρικών αρθρώσεων που συνδέουν την πλάτη με τον μηχανισμό. Η πλάτη είναι εξοπλισμένη με ειδική σύνθετη ράβδο που λειτουργεί ως κλασική ελατήριο, επιτρέποντας στην πλάτη να επιστρέφει στη βασική της θέση.

Η κίνηση του καθίσματος είναι εφικτή χάρη στο σφαιρικό αρθρωτό σημείο που τοποθετείται στο κεντρικό μέρος του καθίσματος. Ο κατασκευαστής διασφάλισε ότι ο χρήστης μπορεί να κινείται πλευρικά, ενώ ταυτόχρονα νιώθει σταθερός. Η λειτουργία πλευρικής κίνησης του καθίσματος μπορεί να κλειδωθεί.

Το καρέ είναι εξοπλισμένο με συγχρονισμένο μηχανισμό (με επιπλέον λειτουργίες ολίσθησης του καθίσματος και προϋπόκλισης του καθίσματος προς τα εμπρός). Το AccisPro σημαίνει επίσης ασφάλεια χρήσης.
Ο κατασκευαστής αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα σχεδιάζοντας το προϊόν έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι τα κενά μεταξύ των κινούμενων στοιχείων δεν ήταν μεγαλύτερα από 5 χιλιοστά. Σε περιπτώσεις όπου αυτό δεν ήταν δυνατό, χρησιμοποιήθηκαν ειδικά καλύμματα.

Τα μπράτσα είναι σημαντικό στοιχείο του προϊόντος. Χάρη στις ρυθμίσεις πάνω-κάτω, εμπρός-πίσω, πλάγια και περιστροφή, μπορείτε εύκολα να παρέχετε άριστη στήριξη για τους προγονιακούς σας.

Το AccisPro δεν περιορίζει το χρήστη - ακολουθεί τις κινήσεις του.