ORGATEC 2022
Τάσεις στην Κολωνία
Μετά από τέσσερα μακρά και αβέβαια χρόνια, η ομάδα της TENGO επισκέφτηκε ξανά την εμπορική έκθεση ORGATEC. Η επίσκεψή μας στην Κολωνία ήταν μια ευκαιρία για εμάς να εξερευνήσουμε νέες τάσεις σχεδιασμού. Επίσης, καθιερώσαμε επαφές με προμηθευτές επίπλων, κατασκευαστές εξοπλισμού και παρόχους σύγχρονων λύσεων για επιχειρήσεις και όχι μόνο.
ORGATEC - στην Κολωνία, συνέφερε πολλούς επαγγελματίες. Η παρουσία στην εμπορική έκθεση αποτελεί επίσης μία από τις λίγες μεγάλες ευκαιρίες για να ανακαλύψετε καινοτομίες στον τομέα της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και της επίπλωσης εσωτερικών χώρων για γραφεία και εμπορικούς χώρους.
45.000 επισκέπτες από 130 χώρες είχαν τη δυνατότητα να δουν τα περίπτερα 683 εταιρειών. Οι κατασκευαστές είχαν ως επικεφαλής να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Μετά από μια τετραετία διακοπής λόγω της πανδημίας, η εμπορική έκθεση έλαβε τεράστιο ενδιαφέρον!

Χαίρομαστε που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αυτή την εκδήλωση. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας θα επωφεληθούν επίσης από αυτό. Τώρα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις τελευταίες λύσεις στον σχεδιασμό του χώρου γραφείου. Εκτός από νέα προϊόντα που αφορούν τα γραφεία, προέκυψαν επίσης ιδέες για τον οργανισμό της υβριδικής εργασίας και λύσεις για τη βελτίωση της εργονομίας του home office.
ORGATEC 2022 Τάσεις
Ανακύκλωση
Συζητήσεις σχετικά με την επιχειρηματική ευθύνη για το φυσικό περιβάλλον συνόδευαν την παρουσίαση σχεδόν κάθε προϊόντος. Η χρήση ανακυκλωμένων υλικών εξετάζεται όλο και περισσότερο στις συνθήκες των διαγωνισμών. Οι κατασκευαστές εξοπλισμού επαγγελματικών επιφανειών είναι προετοιμασμένοι για αυτό.
Ακουστικό PET
Προϊόντα με ετικέτα "PET" έχουν εμφανιστεί στα χαρτοφυλάκια σχεδόν κάθε αξιόπιστου κατασκευαστή. Το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό από φελτ έκανε μεγάλη εντύπωση στην ομάδα της TENGO Group. Κατασκευάστηκε από πάνω από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό!
Τηλεφωνικές καμπίνες
Ένας αυξανόμενος μέρος των επιχειρηματικών και πελατικών αλληλεπιδράσεων λαμβάνει χώρα σήμερα μέσω τηλεφώνου ή βίντεο κλήσης. Ένα ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή τέτοιων συνομιλιών είναι μια τηλεφωνική καμπίνα. Αυτός ο χώρος με εξαιρετική ακουστική επιτρέπει την άνετη συμμετοχή σε διαδικτυακές συναντήσεις. Ακόμα και οι δυνατές συνομιλίες δεν ενοχλούν τους συναδέλφους στη διαδικασία.
Neo Mint - χρώμα αριθμός 1 στην εμπορική έκθεση ORGATEC 2022 στην Κολωνία
Όλοι οι σχεδιαστές ήταν ενθουσιασμένοι από τα εσωτερικά στοιχεία σε χρώμα Neo Mint. Το χρώμα είναι ενδιαφέρον, προσελκυστικό και δεν κουράζει ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων που περνούν σε ένα δωμάτιο. Είμαστε βέβαιοι ότι πολλά σχέδια γραφείων καθώς και οικιακά έργα θα βασίζονται σε αυτό το χρώμα!
Ρυθμιζόμενα σε ύψος γραφεία
Ηλεκτρικά ή χειροκίνητα - μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του χώρου εργασίας σας. Αυτή η λύση είναι ευεργετική, ιδιαίτερα για άτομα που θέλουν να εργάζονται τόσο καθιστά όσο και όρθια. Επιτρέπει την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της εργασίας, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον home office.
Κάδοι απορριμμάτων
Στην εμπορική έκθεση στην Κολωνία, δόθηκε έμφαση στον ανακυκλισμό και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων. Μερικές φορές αυτό σήμαινε προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, αλλά συναντήσαμε επίσης πολλούς κατασκευαστές... κάδους απορριμμάτων. Αυτοί οι κάδοι έχουν διάφορες μορφές, γίνοντας μερικές φορές μοναδικές διακοσμήσεις για τα εσωτερικά γραφεία.
Σύγχρονα υφάσματα
Το 2022, τα στοιχεία διακόσμησης εσωτερικού καλύφθηκαν με ενδιαφέροντα υφάσματα. Πολλά περίπτερα παρουσίασαν φιλτράνι, υφάσματα με υφή, bouclé και διάφορα εκτυπώματα. Εκτός από τη μοναδική εμφάνισή τους, τα επιπλωμένα έπιπλα και τα στοιχεία εξοπλισμού γραφείου μπορεί επίσης να έχουν πολύτιμες ακουστικές ιδιότητες.
Τηλεργασία από το σπίτι
Στη TENGO, είμαστε βέβαιοι ότι οι εργασίες από το σπίτι θα γίνουν ακόμα πιο δημοφιλείς στο μέλλον. Γι' αυτό, είναι με χαρά που έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε μοντέρνες λύσεις που είναι αφιερωμένες στην απομακρυσμένη εργασία. Οι παραδοσιακές προσεγγίσεις του "γραφείο + καρέκλα" αντικαθίστανται από εργονομικά και άνετα έπιπλα.
Υλικά φυσικής προέλευσης
Γιατί τα φυσικά υλικά είναι τόσο εκτιμημένα και δημοφιλή σήμερα; Δεν μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. Δεν είναι έκπληξη που τόσοι πολλοί κατασκευαστές παρουσίασαν προϊόντα τους φτιαγμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά στην έκθεση ORGATEC.
Οχι μόνο η TENGO δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.Not only TENGO pays attention to every detail
Κατά τον σχεδιασμό των χώρων γραφείου, δίνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ένα παρόμοιο προσέγγιση επέδειξαν πολλοί σχεδιαστές που παρουσίασαν τα περίπτερά τους στην Κολωνία.




Είμαστε πάντα εμπνευσμένοι από την ευκαιρία να μαθαίνουμε για τις τελευταίες τάσεις. Μερικές λύσεις αποδέχονται αμέσως από την αγορά και λαμβάνουν θετικά σχόλια. Ωστόσο, μερικές φορές οι καινοτομίες αποδεικνύονται ως προσωρινές μόδες και εξαφανίζονται γρήγορα στη λήθη. Παρ' όλα αυτά, τα μέλη της ομάδας της TENGO επέστρεψαν από την Κολωνία γεμάτοι ιδέες και θετική ενέργεια.