Καλώς ήρθατε στην επόμενη εποχή του χώρου εργασίας με τα Έξυπνα Περίπτερα Framery

Σχεδιασμένα για να επαναστατήσουν την εργάσιμη ημέρα σας, αυτά τα έξυπνα κάδρα αναβαθμίζουν κάθε πτυχή της εμπειρίας σας στο γραφείο. Από το απλό εντοπισμό και κράτηση των καδρών έως τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, τα έξυπνα κάδρα Framery συνδυάζουν στυλ, λειτουργικότητα και βιωσιμότητα με προηγμένη τεχνολογία.
Framery One Compact
Πρώτο στη λίστα είναι το Framery One: ένα έξυπνο, ευρύχωρο πόντο εργασίας ιδανικό για βιντεοκλήσεις και εστιασμένη εργασία. Με σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης στην αγορά μόνωσης ήχου και αερισμού, αυτή η κάψουλα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για παραγωγικότητα και σύνδεση.
Framery One Compact
Στη συνέχεια, το Framery One Compact: ένα έξυπνο, ευρύχωρο θάλαμο τηλεφώνου σχεδιασμένο για τηλεφωνικές και βιντεοκλήσεις. Με ποιοτική μόνωση ήχου, ακουστική χωρίς ηχώ, προσαρμοστικό αερισμό και αυτόματο φωτισμό, αυτή η κάψουλα εξασφαλίζει αδιάκοπη εστίαση κατά τις κλήσεις σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Framery Four
Για ομαδικές συναντήσεις και συνεργατικές συνεδρίες, υπάρχει το Framery Four: ένα έξυπνο και ηχομονωμένο περίβλημα συνάντησης για έως και 4 άτομα. Ειδικά σχεδιασμένο για από κοντά και εικονικές συναντήσεις, διαθέτει καλοκαιρινή ακουστική, προσαρμοστικό αερισμό και αυτόματο φωτισμό για τη βελτίωση της συνεργασίας.
Framery Six
Και για μεγαλύτερες ομάδες και υβριδική εργασία, υπάρχει το Framery Six: μια έξυπνη και ηχομονωμένη αίθουσα συνεδριάσεων για έως και 6 άτομα. Προσαρμοσμένη για εικονική συνεργασία και συνεδριάσεις συλλογικής δημιουργικής διαδικασίας, προσφέρει βελτιστοποιημένη ακουστική, αερισμό και φωτισμό για την απόδοση μέγιστης παραγωγικότητας.
Αλλά η καινοτομία δεν σταματά εκεί. Η σουίτα τεχνολογίας χώρου εργασίας της Framery επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που εργάζεστε, απλοποιώντας την εργάσιμη ημέρα σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και βελτιώνοντας την συνολική εμπειρία στο γραφείο. Με χαρακτηριστικά όπως η εφαρμογή Framery™ για εύκολη κράτηση καψουλών, το Framery Office Sound Masking System™ για μείωση των διασπάσεων και το Framery Connect™ για αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα, μπορείτε να απολαύσετε μια βελτιωμένη εργασιακή εμπειρία χωρίς κανένα έξτρα κόστος.

Ζήστε το μέλλον της τεχνολογίας γραφείου με τα Έξυπνα Κάδρα Framery και τις λύσεις χώρου εργασίας. Αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας, βελτιώστε την παραγωγικότητα και υιοθετήστε έναν καλύτερο τρόπο εργασίας από σήμερα!