Ανακαλύψτε την Εξαιρετική Συλλογή Επίπλων HAY, Τώρα Διαθέσιμη στην Tengo!

Η σχεδίαση χώρων γραφείων και η δημιουργία εσωτερικών σχεδίων για τα σπίτια είναι η πάθησή μας. Χαιρόμαστε που ενσωματώνουμε επίπλα υψηλής ποιότητας σχεδιαστών στα έργα μας. Δίχως αμφιβολία, μπορούμε να περιγράψουμε τα μοναδικά προϊόντα από το δανέζικο brand HAY όχι μόνο ως υψηλά λειτουργικά και ανθεκτικά, αλλά και ως μικρά έργα τέχνης!
HAY Έπιπλα - Υψηλή Ποιότητα, Εκλεπτυσμένος Σχεδιασμός, Μέγιστη Λειτουργικότητα
Η HAY είναι ένα brand που έχει ως σύνθημα "καλός σχεδιασμός είναι δικαίωμα όλων." Συμφωνούμε ολόψυχα με αυτήν τη δήλωση! Περιβάλλοντας τον εαυτό μας με έπιπλα σχεδιαστών όχι μόνο εντυπωσιάζει τους επισκέπτες στο γραφείο ή το σπίτι μας, αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε απίστευτα άνετα. Τα έπιπλα γραφείου, τα φωτιστικά, οι διακοσμητικές λεπτομέρειες και άλλα εσωτερικά είδη από αυτόν τον δανέζικο κατασκευαστή είναι επίσης εξαιρετικά πρακτικά.
Το χαρτοφυλάκιο επίπλων της HAY είναι εκτενές, προσφέροντας μια ποικίλη γκάμα στυλ. Οι σχεδιαστές της Tengo τα ενσωματώνουν ενθουσιωδώς σε έργα, ανεξαρτήτως του στυλ, είτε είναι κλασικό, μοντέρνο ή σκανδιναβικό. Σήμερα, ωστόσο, θα θέλαμε να επικεντρωθούμε σε τρία προϊόντα της HAY που έχουν ιδιαίτερα τραβήξει την προσοχή μας. Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να δώσετε προσοχή σε:
● το κομψό HAY Chisel Lounge Chair;
● τα καναπέδες και οι καθίσματα HAY Mags Soft;
● το τραπέζι HAY Boa, ιδανικό ως τραπέζι φαγητού ή συνεδρίασης.

Εξερευνήστε αυτά τα εξαιρετικά κομμάτια για να αναβαθμίσετε τον εσωτερικό σχεδιασμό σας σε νέα ύψη!
Καρέκλα Chisel Lounge - Κλασική και Μοντέρνα σε Ένα Συμπαγές Κάθισμα με Καθολική Έλξη
Η Καρέκλα Chisel Lounge της HAY είναι ένα αστείρευτο έπιπλο που συνδυάζει αρμονικά κλασικά και μοντέρνα στοιχεία στον σχεδιασμό. Δημιουργημένη από τον Νορβηγό σχεδιαστή Andreas Bergsaker, αυτή η καρέκλα κατασκευάζεται από κυρτό φύλλο θαμνών, προσδίδοντάς της ένα μοναδικό και ανθεκτικό στυλ. Ο σχεδιασμός αποτίει φόρο τιμής στα κλασικά έπιπλα, καθιστώντας την ένα αληθινό κλασικό. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, δεν αναδεικνύει μόνο την αντοχή της, αλλά προσφέρει επίσης ένα άγγιγμα κομψότητας. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το μοντέλο είναι οι κυρτές άκρες που μοιάζουν με τις κινήσεις ενός παραδοσιακού σφυριού. Παρά το ότι είναι μια απίστευτα άνετη καρέκλα, ιδανική για χαλάρωση, διατηρεί μια συμπαγή διάσταση.
Οι σχεδιαστές της Tengo συχνά ενσωματώνουν την Καρέκλα Chisel Lounge σε εσωτερικά έργα κατοικίας. Ωστόσο, αυτή η στιβαρή και κομψή καρέκλα μπορεί επίσης να βρει τη θέση της σε ξενοδοχειακούς χώρους όπως στις υποδοχές, σε εστιατόρια ή γραφεία. Ο σχεδιασμός της είναι απλός αλλά τραβηγμένος στην προσοχή. Η καρέκλα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, είτε ως φυσικό ξύλινο φινίρισμα, παστέλ αποχρώσεις, ζωηρά χρώματα, είτε με επενδυμένα καθίσματα και πλάτη.
Mags Low Soft - Το Πολυδύναμο και Άνετο Καναπέ της HAY
Η σειρά HAY Mags Soft είναι μια σειρά επενδεδυμένων καναπέδων και επιλογών καθίσματος. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός, δίνοντας προτεραιότητα στην πρακτικότητα και την άνεση. Στην οικογένεια Mags Soft, θα βρείτε ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα και υλικά επένδυσης, καθιστώντας εύκολο τον εξατομικευμένο σχεδιασμό του προϊόντος σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη ή τον διαθέσιμο χώρο. Οι απαλές κυρτές άκρες των καναπέδων και των καθισμάτων σε αυτήν τη σειρά προσφέρουν εξαιρετική άνεση για καθημερινή χρήση. Η επιλογή υλικού επένδυσης διευκολύνει επίσης τον εύκολο καθαρισμό, καθιστώντας τον κατάλληλο για εμπορικούς και δημόσιους χώρους.
HAY Mags Soft Low Armrest, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να είναι ο πιο άνετος καναπές σε αυτήν την οικογένεια. Διαθέτει άνετα μπράτσα και πολλές επιλογές διαμόρφωσης. Παρά την απλή του φόρμα, εκπέμπει μια νότα κομψότητας. Επιλέγοντας το σωστό χρώμα επένδυσης, μπορείτε να αποφασίσετε εάν ο HAY Mags Soft Low Sofa θα ενσωματωθεί ομαλά στο περιβάλλον του ή θα κάνει μια τολμηρή δήλωση, γίνοντας το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της διακόσμησης του δωματίου.
Τραπέζι Boa - Πρακτικό και Στιλάτο
Το Τραπέζι Boa της HAY σχεδιάστηκε από τον γερμανό σχεδιαστή Stefan Diaz από το Μόναχο. Να το περιγράφουμε ως ένα παράδειγμα της "γερμανικής αριστείας" σίγουρα δεν θα ήταν υπερβολή. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το τραπέζι, ένα έπιπλο που συνήθως είναι αρκετά απλό, είναι η αισθητική του ελκυστικότητα. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την ιαπωνική τέχνη και τα παραδοσιακά έπιπλα από μπαμπού. Το Τραπέζι Boa της HAY μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του πελάτη της Tengo και στο στυλ του χώρου που θα διακοσμήσει. Αυτό είναι εφικτό μέσω πολλών επιλογών διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων τελειώματος, χρώματος, μήκους και ακόμη και ύψους του τραπεζιού.
Το βασικό μοντέλο του Τραπεζιού Boa της HAY φιλοξενεί άνετα μερικά άτομα. Μπορεί να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι ή γραφείο, όπως ένα μικρό αίθριο συνεδριάσεων ή περιοχή φαγητού. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπέζι με κανονικό ύψος 75 εκατοστών ή ένα ψηλότερο στα 95 εκατοστά. Εάν επιλέξετε ένα μεγαλύτερο τραπέζι, λειτουργεί εξαιρετικά ως τραπέζι συνεδριάσεων ή για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.