Παρουσιάζοντας τον Νέο μας Συνεργάτη - HAY: Έναν Δανέζικο κατασκευαστή επίπλων, φωτιστικών, και αξεσουάρ.

Η HAY υπογραμμίζει ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει εξαιρετικό σχεδιασμό, ένα συναίσθημα που ενσωματώνεται άψογα στη φιλοσοφία της Tengo! Η όραση αυτού του δανέζικου κατασκευαστή επίπλων είναι στενά συναφής με το αποστολή μας, και γι' αυτό χαίρομαστε να ανακοινώσουμε την HAY ως τον νέο μας συνεργάτη!
HAY - Αιώνιος Σχεδιασμός, Σκανδιναβική Ποιότητα
Οι ιδρυτές, Rolf και Mette Hay, διατηρούσαν συνεχώς ένα σαφές στόχο για την οικογενειακή τους επιχείρηση. Από την ίδρυσή της, ο στόχος τους ήταν να παράγουν αντικείμενα που όχι μόνο ξεχωρίζουν στον σχεδιασμό, αλλά ενσαρκώνουν επίσης ένα υψηλό επίπεδο πρακτικότητας, χαρακτηριστικό που συνήθως συνδέεται με τις σκανδιναβικές εταιρείες. Η εξαιρετική ποιότητα των επίπλων και άλλων προϊόντων της HAY έχει βαθιές ρίζες στην προέλευσή της. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 2002 και έγινε μέλος του διάσημου αμερικανικού brand Herman Miller το 2019.
Κάθε προϊόν της HAY αντανακλά την αξία του brand.
Οι ιδρυτές, Rolf και Mette Hay, διατηρούσαν συνεχώς ένα σαφές στόχο για την οικογενειακή τους επιχείρηση. Από την ίδρυσή της, ο στόχος τους ήταν να παράγουν αντικείμενα που όχι μόνο ξεχωρίζουν στον σχεδιασμό, αλλά ενσαρκώνουν επίσης ένα υψηλό επίπεδο πρακτικότητας, χαρακτηριστικό που συνήθως συνδέεται με τις σκανδιναβικές εταιρείες. Η εξαιρετική ποιότητα των επίπλων και άλλων προϊόντων της HAY έχει βαθιές ρίζες στην προέλευσή της. Ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 2002 και έγινε μέλος του διάσημου αμερικανικού Herman Miller το 2019.
Τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, φωτιστικά, και έργα διακόσμησης εσωτερικών συχνά ξεπηδούν στα γραφεία των κορυφαίων σχεδιαστών. Η Mette και ο Rolf Hay προσκαλούν κορυφαίους σχεδιαστές να συνεργαστούν, συμπεριλαμβανομένων των Louise Campbell, Stefan Diez, Naoto Fukasawa, Ana Kras, και George Sowden. Ανάμεσα στα βραβευμένα προϊόντα που σχεδιάζονται από αυτούς τους συνεργάτες, μπορείτε συχνά να βρείτε αντικείμενα με το λογότυπο της HAY. Ένα σημαντικό έργο προέκυψε το 2022, όταν η Louise Campbell σχεδίασε την "Καρέκλα Prince" για έναν διαγωνισμό που τιμούσε τον Φρειδερίκο, τον Κρούντζη της Δανίας. Η HAY αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή του σε μεγαλύτερη κλίμακα. Στη συνέχεια, τα σχέδια προϊόντων της HAY αναγνωρίστηκαν σε εκδηλώσεις όπως η Milan Design Week και βρήκαν τον δρόμο τους στο κορυφαίο κατάστημα MoMA Design Store, γνωστό για τα σχεδιαστικά αξεσουάρ του. Η παρουσία προϊόντων της HAY στο MoMA Design Store είναι η καλύτερη απόδειξη της μοναδικότητάς τους. Χαίρεται η ομάδα της Tengo που παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα μπορούν επίσης να βρουν τον δρόμο τους σε έργα που έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα της Tengo.
Τι εμπνέει τους σχεδιαστές της HAY?
Υπάρχει αυστηρή ανάγκη να διατηρήσουμε ξεχωριστές τις επαγγελματικές και προσωπικές μας ζωές; Οι σχεδιαστές της HAY αμφισβητούν αυτήν την άποψη. Ειδικεύονται στη δημιουργία υψηλά πρακτικών επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού που ενσωματώνουν αρμονικά τους κόσμους της εργασίας και της προσωπικής ζωής. Τα προϊόντα τους που σχεδιάζονται για εμπορικούς χώρους συχνά φέρνουν ένα άγγιγμα ζεστασιάς και οικειότητας. Η συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο τομέων μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην Tengo μοιράζονται αυτήν την πεποίθηση, και με ενθουσιασμό ενσωματώνουμε προϊόντα της HAY για να προσθέσουμε χαρακτήρα στα εσωτερικά που σχεδιάζουμε.
Τα έπιπλα, οι διακοσμητικές λεπτομέρειες, οι λύσεις αποθήκευσης και τα αξεσουάρ της HAY ενσωματώνουν μια καινοτόμο οπτική στα καθημερινά αντικείμενα. Μέσα από αυτό το φακό, φαίνεται ότι τα φαινομενικά συνηθισμένα αντικείμενα εξελίσσονται συχνά σε μικρούς αριστουργήματα. Κάθε προϊόν της HAY επηρεάζεται από τους τομείς της μόδας, της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές της HAY παρατηρούν προσεκτικά το περιβάλλον, ενσωματώνοντας στα έργα τους στοιχεία της σύγχρονης τέχνης.
Υψηλή ποιότητα, όμορφος σχεδιασμός, προσιτό για όλους - Χαρακτηριστικά των Έπιπλων HAY
Για περισσότερο από 20 χρόνια, η HAY κατασκευάζει βραβευμένα, μοναδικά σχέδια προσβάσιμα σε ένα ευρύ κοινό. Παρά την πάροδο του χρόνου, η Mette και ο Rolf Hay παραμένουν ακλόνητοι στην πεποίθησή τους ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τους χώρους τους με όμορφα, σχεδιαστικά και πρακτικά αντικείμενα!
Η Tengo είναι ο επίσημος διανομέας των επίπλων και αξεσουάρ HAY.