Η Διάσκεψη LINQ το 2023 υπόσχεται να είναι απίστευτα συναρπαστική! Ανυπομονούμε να σας δούμε σε αυτή την εκδήλωση!
Η Διάσκεψη LINQ προγραμματίζεται για τα μέσα του Σεπτεμβρίου 2023. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πολυσύχναστη πόλη της Λεμεσού. Δεν είναι παράξενο που οι διοργανωτές επέλεξαν αυτή την πόλη, που αναγνωρίζεται ως η επιχειρηματική πρωτεύουσα της Κύπρου, για αυτό το ξεχωριστό γεγονός! Γιατί πρέπει να συμμετάσχετε στη Διάσκεψη LINQ; Ας εξετάσουμε λεπτομερώς αυτή την εκδήλωση.
Διάσκεψη LINQ 2023, Λεμεσός, 14 έως 16 Σεπτεμβρίου
Ας ξεκινήσουμε με την ημερομηνία - η Διάσκεψη LINQ θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν ανθρώπους από τη βιομηχανία των παιχνιδιών και πέραν αυτής. Εκτός από διάφορες διαλέξεις και ευκαιρίες δικτύωσης, θα υπάρξει επίσης χρόνος για χαλάρωση και αναψυχή. Και για όσους απολαμβάνουν αθλητικούς ανταγωνισμούς, θα υπάρχουν ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως ποδηλασία και παραλιακό βόλεϊ.

Εκτός από το επίσημο τριήμερο πρόγραμμα, θα υπάρχουν και ανεπίσημες στιγμές. Η Διάσκεψη LINQ στη Λεμεσό είναι, επομένως, μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα. Μετά το κλείσιμο της διάσκεψης, υπάρχει ακόμη και μια ημέρα που είναι ανοικτή στο κοινό.

LINQ Conference 2023, Conference Cyprus, Conference Limassol
Ατζέντα LINQ 2023 - Γιατί Πρέπει να Συμμετάσχετε στην Εκδήλωση;
Η διάσκεψη LINQ 2023 θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα διαλέξεων και εργαστηρίων, που θα φιλοξενούνται από άτομα που συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στη βιομηχανία των παιχνιδιών και πέραν αυτής. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες και παρουσιάσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εισαγωγές σε θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση επιχειρήσεων, τις επενδύσεις στη βιομηχανία, και το πώς οι gamers αντιλαμβάνονται τα προϊόντα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξει χώρος για βαρεμάρα, ειδικά με εκδηλώσεις όπως εργαστήρια που διευθύνει ο Grandmaster σκακιστής Ernesto Ernakiev.

Για όσους αναζητούν περισσότερες λεπτομέρειες, οι συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων στο τέλος ορισμένων διαλέξεων θα παρέχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο, για πολλούς συμμετέχοντες, το πραγματικό κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος βρίσκεται στις ευκαιρίες δικτύωσης και στις συζητήσεις σε κυκλικό τραπέζι.

Λίγη φυσική δραστηριότητα, εργαστήρια, και ένα afterparty για να ολοκληρώσουμε μια πυκνή ημέρα!
Και την 15η Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα (Παρασκευή και Σάββατο), το LINQ 2023 ξεκινά με αθλητικούς αγώνες. Την Παρασκευή, οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. Το Σάββατο το πρωί, από την άλλη, ξεκινά με μια διαδρομή με ποδήλατο 40 χιλιομέτρων που είναι προγραμματισμένη για 2,5 ώρες. Αυτή η έκρηξη δραστηριότητας θέτει το υπόβαθρο για μια σειρά από επόμενες δραστηριότητες, διαλέξεις και συζητήσεις σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων:

● Διοίκηση επιχείρησης στη βιομηχανία των παιχνιδιών;
● Ανάπτυξη της βιομηχανίας το 2024 και τάσεις για το επόμενο έτος;
● Τεχνητή νοημοσύνη στην επιχειρηματικότητα, μοντέλα γλώσσας (GPT-4) σε παιχνιδιακά έργα;
● Δημιουργική σκέψη;
● Προσωπική ανάπτυξη;
● Προετοιμασία παιδιών για έναν κόσμο που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη;
● Υγεία και ευτυχία στην καθημερινή ζωή και στην εργασία;
● Πρώτες βοήθειες;
● Και πολλά άλλα.

Η TENGO υποστηρίζει το LINQ 2023 - παρέχουμε εξοπλισμό για την εκδήλωση.
Ανάμεσα στους συνεργάτες της φετινής διάσκεψης είμαστε εμείς! Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε τη διάσκεψη LINQ 2023 στη Λεμεσό παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό. Θα σας δούμε εκεί!
Συνεργάτες του LINQ 2023 στη Λεμεσό.
Περισσότεροι από 500 ηγέτες από χώρες σε όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο συνέδριο LINQ. Προβλέπεται η συμμετοχή πάνω από 300 διευθυντών τεχνολογικών εταιρειών, με πάνω από 30 από αυτούς να παρουσιάζουν ομιλίες και διαλέξεις. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται εκπρόσωποι γνωστών επιχειρήσεων και εμπορικών σημάτων όπως:

● Google;
● Tik Tok for Business;
● GameCamp;
● GDEV;
● Kolas Ventures;
● GDCy;
● UFC;
● RunLab (οργανωτές αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων);
● INEX (οργανωτές ποδηλατοδρομιών);
● techisland;
● TENGO - λύσεις για γραφείο και σπίτι.

Όσον αφορά τους μεσαίωνες εταίρους, περιλαμβάνουν εκδόσεις όπως το Successful Business - Cyprus Business Analytics Magazine, το CyprusMail, το WN Conference και το Vestnik Kipra.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Το περασμένο έτος, η διάσκεψη LINQ πραγματοποιήθηκε στην Πάφο. Αυτή τη φορά, η επιλεγμένη τοποθεσία είναι η Λεμεσός. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Star Hills Production Ltd. Θα πραγματοποιηθεί στο πρόσφατα ανοιχτόχτηκε χώρο - The WareHouse στη Λεμεσό. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, αυτός ο χώρος θα είναι ο ιδανικός χώρος, ειδικά όταν παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό! Ο οργανωτής θα αποστείλει σε όλους τους συμμετέχοντες και τους εκπροσώπους των μέσων τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για τη μετακίνηση.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανωτή στη διεύθυνση: https://linqconf.com/contact. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα στοιχεία στο εισιτήριό σας ή να πληρώσετε τη συμμετοχή σας μέσω τιμολογίου (όχι μέσω της ιστοσελίδας) αποστέλλοντας email στο team@shp.agency. Όσοι πραγματοποιήσουν πληρωμή θα λάβουν το τιμολόγιο στην παρεχόμενη διεύθυνση email εντός 24 ωρών.

Η Διάσκεψη LINQ θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικές Τιμές Ξενοδοχείων για τους Συμμετέχοντες στη Διάσκεψη LINQ

Η Κύπρος προσφέρει μια ποικιλία προτεινόμενων επιλογών διαμονής. Εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο ξενοδοχείο στη Λεμεσό, το ξενοδοχείο Parklane προσφέρει έκπτωση για τους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη LINQ. Απλά επισκεφθείτε το https://bit.ly/3BUIKnL και ακολουθήστε τις παρεχόμενες οδηγίες..