Καινοτομίες στα έπιπλα γραφείου: Παρουσίαση της Συλλογής CANNIE και του Συστήματος Ραφιών COMBUS από την Narbutas.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο του σχεδιασμού γραφείου και των επίπλων, δύο καινοτόμα προϊόντα έχουν εμφανιστεί για να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους χώρους εργασίας μας. Η Συλλογή CANNIE, που περιλαμβάνει καρέκλες χωρίς πλάτη, και το ευέλικτο Σύστημα Ραφιών COMBUS, ετοιμάζονται να επαναστατήσουν το σύγχρονο γραφειακό περιβάλλον, προσφέροντας άνεση, προσαρμοστικότητα και βιωσιμότητα.
Συλλογή CANNIE: Πρωτοποριακή Άνεση και Ευελιξία
Η Συλλογή CANNIE παρουσιάζει μια λύση για τις δυναμικές ανάγκες των σύγχρονων γραφειακών χώρων. Αυτά τα καθίσματα, διαθέσιμα σε υψηλό ή μεσαίο ύψος, διαθέτουν ένα απλό αλλά κομψό σχέδιο που ταιριάζει αρμονικά σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων συνεργατικών χώρων, αιθουσών συνεδριάσεων, κουζινών γραφείου και δημόσιων περιοχών.

Ευελιξία στον Σχεδιασμό
Οι σχεδιαστές και οι διαχειριστές γραφείων θα εκτιμήσουν τις εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής με 1620 δυνατούς συνδυασμούς. Από ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με το περιβάλλον έως και ζωηρές επιλογές που λειτουργούν ως εσωτερικά στοιχεία, τα καθίσματα CANNIE προσφέρουν επιλογές για κάθε προτίμηση.

Βιώσιμα Υλικά
Αντικατοπτρίζοντας την αυξανόμενη τάση της υπεύθυνης κατανάλωσης, τα καθίσματα CANNIE κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, βιώσιμα υλικά. Το ανακυκλώσιμο πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κάθιση και την ποδοποροστοιχία, σε συνδυασμό με τα massif ξύλινα πόδια που είναι επενδυμένα με βερνίκι ενώ διαθέτουν χαμηλή επικινδυνότητα, εξασφαλίζουν ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον και αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για οποιονδήποτε χώρο εργασίας.

Σύστημα Ραφιών COMBUS: Διαμορφώνοντας Χώρους με Στιλ και Βιωσιμότητα
Σε απάντηση στις πολυπλεύρως απαιτήσεις των σύγχρονων γραφείων, το Σύστημα Ραφιών COMBUS εμφανίζεται ως ολοκληρωμένη λύση για την αποθήκευση και τη χωρική οργάνωση.

Ενότητα και Ευελιξία
Σχεδιασμένο όχι μόνο για αποθήκευση, αλλά και για τον διαμορφωτικό χαρακτήρα των χώρων γραφείου, το σύστημα COMBUS προσφέρει ανεξάρτητες μονάδες ραφιών, μονάδες ραφιών με φυτά και επιτοίχιες μονάδες ραφιών. Με διάφορους τύπους, ύψη και σχήματα, οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες αποκτούν ασύγκριτη ευελιξία για τη δημιουργία μοναδικών περιβαλλόντων.

Δημιουργώντας Ένα Στιλάτο Περιβάλλον
Οι υψηλότερες και πιο κλειστές επιλογές ραφιών στη συλλογή COMBUS συμβάλλουν σε ένα πιο ιδιωτικό και άνετο περιβάλλον, μιμούμενες την άνεση του σπιτιού. Συνδυάζοντας διάφορες επιφάνειες και στοιχεία σχεδιασμού, αυτό το σύστημα ραφιών επιτρέπει τη δημιουργία ενός στιλάτου και ξεχωριστού εσωτερικού γραφείου.

Βιώσιμες Λύσεις
Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη σημασία της βιώσιμης κατανάλωσης, το Σύστημα Ραφιών COMBUS προσαρμόζεται στις αρχές του οικολογικού σχεδιασμού. Αποτελούμενο από μέταλλο, μελαμίνη και PET felt—κατασκευασμένο εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά—το σύστημα επιτυγχάνει εντυπωσιακό ποσοστό ανακυκλώσιμοτητας της τάξης του 99%.

Μια Νέα Εποχή για την Επίπλωση Γραφείου
Η Συλλογή CANNIE και το Σύστημα Ραφιών COMBUS ενσαρκώνουν τη σύγχρονη προσέγγιση του σχεδιασμού γραφείου, επικεντρώνοντας στην άνεση, την προσαρμοστικότητα και τη βιωσιμότητα. Καθώς οι χώροι εργασίας συνεχίζουν να εξελίσσονται, αυτά τα καινοτόμα προϊόντα ανοίγουν το δρόμο για έναν πιο εναλλακτικό, άνετο και περιβαλλοντικά συνειδητό επαγγελματικό χώρο. Αποδεχτείτε το μέλλον της επίπλωσης γραφείου με τη Συλλογή CANNIE και το Σύστημα Ραφιών COMBUS, όπου το στυλ συναντά τη λειτουργικότητα με τέλεια αρμονία.