Είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε τον νέο μας συνεργάτη! Η NOTI είναι ένας καταξιωμένος Πολωνός κατασκευαστής επίπλων.

Στη διαρκή μας προσπάθεια για ανάπτυξη και παροχή των καλύτερων λύσεων στους πελάτες μας, προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κορυφαίους κατασκευαστές επίπλων. Χαίρομαστε να παρουσιάσουμε τον συνεργάτη μας, την εταιρεία NOTI. Αδιαμφισβήτητα, η NOTI ανήκει στην κατηγορία των καταξιωμένων εταιρειών. Από εδώ και στο εξής, η Tengo είναι ο επίσημος διανομέας αυτού του Πολωνού κατασκευαστή!
NOTI - κατασκευαστής με 20 χρόνια εμπειρίας
Η εξαιρετική ποιότητα των επίπλων της NOTI και το επιτυχημένο τους σχεδιασμός δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σχεδόν 20 ετών σκληρής δουλειάς. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 2005. Από τότε, ο ιδρυτής της εταιρείας, Ryszard Balcerkiewicz, καθοδηγείται από την αρχή: σχεδιασμός πρώτα. Η NOTI παράγει ανθεκτικά έπιπλα με έναν απλό αλλά κομψό σχεδιασμό. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να τα προσαρμόσουμε στις προτιμήσεις μας μέσω ενός εκτενούς διαμορφωτή. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι η καρέκλα γραφείου Noti Tulli, γνωστή για την άνεσή της και το ευέλικτο στυλ της. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα υλικά (υφασματένια ή δερμάτινα) και να τα φινιρίσετε σε πληθώρα χρωμάτων. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες επιλογές βάσης, συμπεριλαμβανομένων ευθείων ποδιών, βάσης σε σχήμα σταυρού και μοντέλων με ρόδες. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα που επισημαίνει τις εκτεταμένες δυνατότητες που προσφέρει η συνεργασία με την NOTI.
Η NOTI παράγει πρωτότυπα έπιπλα φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας αντοχή. Η γκάμα τους είναι ποικίλη, περιλαμβάνοντας αντικείμενα όπως καρέκλες, καρέκλες γραφείου, πολυθρόνες, τραπέζια, καναπέδες και υποπόδια. Αυτά τα κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εμπορικά εσωτερικά έργα όσο και σε σχεδιασμούς εσωτερικών χώρων κατοικιών.
Τα έπιπλα της NOTI αποτελούν εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο.
Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της σειράς έπιπλων της NOTI είναι η ευελιξία και η καταλληλότητά της για διάφορα εσωτερικά έργα. Λόγω των ιδιοτήτων τους, τα έπιπλα της NOTI λειτουργούν καλά σε:

● κατοικημένοι χώροι;
● εμπορικά και γραφειακά εσωτερικά;
● δημόσιες υπηρεσίες.

Σε οποιοδήποτε μέρος που απαιτεί συνδυασμό υψηλής ποιότητας, καλού στυλ και άνεση στην καθημερινή χρήση, η επιλογή επίπλων επενδυμένων της NOTI είναι μια σοφή απόφαση. Η γκάμα περιλαμβάνει έπιπλα διαφορετικών μεγεθών και σκοπών. Η εκτεταμένη παλέτα διαθέσιμων υλικών φινιρίσματος περιλαμβάνει:

● διάφορα είδη ξύλου;
● ύφασμα και επένδυση με δέρμα;
● πλούσια ποικιλία χρωμάτων;
● πολλαπλές επιλογές για το φινίρισμα των μεταλλικών στοιχείων;
● καρέκλες και πολυθρόνες με ρόδες ή σταθερή βάση.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα έπιπλα της NOTI μπορούν να διαμορφωθούν με πολλούς τρόπους για να ικανοποιήσουν τις δικές σας ανάγκες.

Χειροποίητη παραγωγή για εξαιρετικά αποτελέσματα!
Η εκτεταμένη εμπειρία των ειδικών της NOTI χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής, η οποία εκτελείται κυρίως χειροποίητα, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους με σύγχρονες τεχνολογίες. Ωστόσο, ο κύκλος ζωής κάθε έπιπλου ξεκινά κατά τη φάση του σχεδιασμού. Σε αυτό το σημείο, σημαντικό ρόλο παίζουν διακεκριμένοι σχεδιαστές και μηχανικοί από την NOTI. Αναγνωρισμένοι συγγραφείς πολλών βραβευμένων έργων συνεισφέρουν σημαντικά στα έπιπλα που αποτελούν την προσφορά αυτού του κατασκευαστή. Ο όμορφος, λειτουργικός σχεδιασμός των έπιπλων της NOTI και η χειροποίητη παραγωγή τους είναι υψηλά εκτιμημένα σε ολόκληρο τον κλάδο!
NOTI δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής. Συνεργαζόμενοι με τοπικούς προμηθευτές, επιδιώκουν επίσης την αειφόρο ανάπτυξη και υποστηρίζουν τις τοπικές κοινότητες.
Κοινωνική ευθύνη και πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον
Η Tengo συνεργάζεται με την NOTI όχι μόνο για τα έπιπλα που παράγουν. Εκτιμούμε την υψηλή ποιότητα, τον εξαιρετικό στυλ και τη δυνατότητά τους να προσαρμόζουν τα προϊόντα τους στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι η αειφόρος ανάπτυξη. Η Tengo δεσμεύεται σε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, και αναμένουμε το ίδιο και από τους συνεργάτες μας. Στην περίπτωση της NOTI, ως σημαντικού κατασκευαστή επίπλων, αυτό συνεπάγεται μια σειρά τέτοιων ενεργειών. Η φροντίδα για το περιβάλλον περιλαμβάνει προσπάθειες για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πόρων, καθώς και προσεκτική λογιστική. Η μείωση της διαδρομής παράδοσης σημαίνει μείωση των εκπομπών που σχετίζονται με τη μεταφορά, ενώ επίσης οφελεί τους χρόνους πλήρωσης των παραγγελιών.
Σας προσκαλούμε να έρθετε σε επαφή με τους σχεδιαστές της Tengo! Θα σας εισάγουμε στις δυνατότητες χρήσης των επίπλων της NOTI στον σχεδιασμό οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου!