Άνετη Καρέκλα Γραφείου Noti Tulli Light στα Σχέδια της Tengo

Οι σχεδιαστές και αρχιτέκτονές μας λαμβάνουν πάντα υπόψη τους ανθεκτικούς επίπλους και τον εξοπλισμό που είναι διαθέσιμος στην αγορά κατά τη δημιουργία εσωτερικών σχεδίων. Κάποια από αυτά τα στοιχεία τα συνιστούμε συχνά στους πελάτες μας, επειδή τα χρησιμοποιούμε οι ίδιοι λόγω της άνεσής τους, της ανθεκτικότητάς τους και του επιτυχημένου σχεδιασμού τους. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί η άνετη καρέκλα γραφείου Noti Tulli Light.
Καρέκλα Γραφείου Noti Tulli Light
Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη εισαγωγή σε αυτό το προϊόν. Η καρέκλα γραφείου Noti Tulli Light είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις, που διαφέρουν σε χρώμα, υλικό φινιρίσματος και τύπο βάσης. Χάρη σε αυτό, η καρέκλα μπορεί να γίνει μέρος διάφορων εμπορικών έργων εσωτερικού χώρου. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζεται από το κάθισμα από πολυουρεθάνη (PU). Έχει διαμορφωθεί σωστά και διαθέτει μαλακό μαξιλάρι, καθιστώντας την καρέκλα πολύ άνετη, ακόμα και κατά την παρατεταμένη χρήση.
Η εμφάνιση της καρέκλας γραφείου Noti Tulli Light είναι επίσης σημαντική. Ο σχεδιασμός της είναι αρκετά ελαφρύς, έτσι η καρέκλα δεν υπερισχύει στη διακόσμηση του εσωτερικού. Ωστόσο, το συμπληρώνει άψογα! Επίσης, εκτιμούμε ότι ο σχεδιασμός της καρέκλας προέρχεται από έναν Πολωνό σχεδιαστή. Ο Tomek Rygalik έχει κερδίσει διεθνείς βραβεία και έχει αρκετά προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Δεν είναι έκπληξη που η Noti Tulli Light είναι μια τόσο επιτυχημένη καρέκλα γραφείου!
Πανεπιστημιακή Καρέκλα Γραφείου για Και τα Γραφεία και τα Οικιακά Γραφεία - Noti Tulli Light
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η καρέκλα γραφείου Noti Tulli Light βρίσκει τη θέση της σε πολλά εσωτερικά σχεδιασμένα από την Tengo. Δεν είναι παράξενο - είναι ιδανική επιλογή! Σε οποιονδήποτε χώρο χρειάζεστε μια συμπαγή, άνετη καρέκλα που δεν υπερβάλλει με την εμφάνισή της, η Noti Tulli Light είναι η ιδανική επιλογή. Έχετε μια ευρεία γκάμα επιλογών φινιρίσματος - επένδυση ύφασματος ή δέρματος. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την καρέκλα σε πολύ κομψά εσωτερικά, όπως τα κλασικά γραφεία. Φυσικά, είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα.
Ο σχεδιασμός της καρέκλας Noti Tulli Light μπορεί να χαρακτηριστεί ως οικείος και φιλικός. Για αυτό τον λόγο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς και σε οικιακά έργα. Δεν θα διαταράξει τη διακόσμηση του υπόλοιπου διαμερίσματος ή σπιτιού. Αντιθέτως, θα αποτελέσει μια άνετη προσθήκη στο οικιακό σας γραφείο.
Πολλαπλές Επιλογές Βάσης
Η καρέκλα γραφείου Noti Tulli Light μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, επιλέγοντας έναν από τους πολλούς τύπους βάσης. Και οι απλοί πόδια και η βάση σε σχήμα σταυρού που τοποθετείται στο κεντρικό κάτω μέρος του καθίσματος παρέχουν ακριβή στήριξη. Οι διαθέσιμες παραλλαγές βάσης περιλαμβάνουν:
● γυαλισμένη ασημένια βάση σε σχήμα σταυρού;
● μαύρη βαφή στη βάση σε σχήμα σταυρού;
● ευθεία πόδια με σχεδιασμό από σωληνωτό υλικό;
● ξύλινα πόδια (από δρυός ξύλο);
● μαύρη βαμμένη βάση με ρόδες;
● γυαλισμένη ασημένια βάση σε σχήμα σταυρού με ρόδες.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της βάσης, η κατασκευή χρησιμοποιεί ένα χάλυβα σκελετό. Όλα αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν σε μια πολύ ασφαλή και ανθεκτική καρέκλα γραφείου που μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση.