Η TENGO συμμετέχει στο μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός στην Κύπρο! Ας συναντηθούμε στο Φεστιβάλ Reflect!
Στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2023, στην καρδιά της Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Reflect. Το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χώρας προσελκύει πολλούς συμμετέχοντες και παρατηρητές κάθε χρόνο. Θα συναντήσετε εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, όπως η Google, η Microsoft, η Siemens, η IBM, η Revolut και η Meta. Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε ότι η TENGO θα συμμετάσχει επίσης στο φετινό γεγονός!
Το Φεστιβάλ Reflect 2023 στη Λεμεσό.
Η ιστορία του Φεστιβάλ Reflect ξεκινά από το 2018. Ωστόσο, χρόνο με το χρόνο, παρατηρούμε τη συνεχή ανάπτυξη της εκδήλωσης. Σήμερα, έχει γίνει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα γεγονότα του είδους του στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος βρίσκεται σχεδόν ακριβώς μεταξύ της Νότιας Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Δεν είναι παράξενο λοιπόν που αυτός είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες του κόσμου να συγκεντρώνονται στη Λεμεσό!

Φέτος, το Φεστιβάλ Reflect θα σπάσει ρεκόρ πολλαπλών τρόπων! Πέντε σκηνές έχουν ετοιμαστεί, και οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδρούν με πάνω από 200 εκθέτες. Στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2023, οι διοργανωτές προσδοκούν πάνω από 8.000 επισκέπτες! Η τοποθεσία κοντά στο κέντρο της Λεμεσού και κοντά στο παραθαλάσσιο προκαλεί τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Reflect φέτος.

Οι συναντήσεις των τεχνολογικών εταιρειών αποτελούν μια ευκαιρία για τη δημιουργία πολύτιμων συνδέσεων.
Χωρίς αμφιβολία, το Φεστιβάλ Reflect είναι ο καλύτερος τόπος φέτος για να γνωρίσετε ανθρώπους από τη βιομηχανία τεχνολογίας. Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει επίσης επιχειρηματίες που εκπροσωπούν διάφορους τομείς. Το Φεστιβάλ Reflect δεν είναι απλώς ένα γεγονός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις τελευταίες τεχνολογίες ή τις επιτυχίες γνωστών εταιρειών από όλο τον κόσμο. Για πολλούς συμμετέχοντες, το πιο κρίσιμο στοιχείο είναι η δημιουργία πολύτιμων συνδέσεων.

Ο χρόνος δικτύωσης αποτελεί ουσιώδη μέρος αυτών των εκδηλώσεων. Φέτος, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις, μεταξύ άλλων, επισκεπτόμενοι τον χώρο συνεργασίας. Ως εμπορικός εσωτερικός σχεδιαστής και εταιρεία ειδίκευσης σε επίπλωση γραφείου, η TENGO θα παρέχει τα απαραίτητα έπιπλα και εξοπλισμό. Χάρη σε αυτά, θα αισθανθείτε πραγματικά άνετα στον χώρο συνεργασίας! Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος του Φεστιβάλ Reflect και συνεργάτες της εκδήλωσης.

Χώρος Συνεργασίας με την Υποστήριξη της TENGO
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του Φεστιβάλ Reflect, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πληθώρα διαλέξεων, εργαστηρίων και άλλων δραστηριοτήτων. Οι επισκέπτες θα βρουν ενδιαφέρον περιεχόμενο από τις βιομηχανίες τεχνολογίας, οικονομικών και προσωπικής ανάπτυξης ανάμεσά τους. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχει μια πληθώρα πολύτιμων γνώσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας!

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τον χώρο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την TENGO δωρεάν. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι απλώς ένας χώρος εργασίας ή χρήσης υπολογιστή. Ένα από τα πλεονεκτήματα του συνεργατικού χώρου είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στον χώρο που έχουμε ετοιμάσει. Ταυτόχρονα, χαίρεται να σας ενημερώσει ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Reflect, θα διεξάγουμε εργαστήρια. Ας συναντηθούμε εκεί και ας έχουμε μια συζήτηση!