Γεια σας, δραστήριοι! Ας συναντηθούμε στη ζώνη κοινής εργασίας της Tengo στο Φεστιβάλ Reflect.

Το 2024, η Tengo συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Reflect στη Λεμεσό. Αυτή η συνεργασία φέρνει μαζί επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι φέτος θα δημιουργήσουμε ξανά μια ζώνη κοινής εργασίας. Είτε ψάχνετε έναν άνετο και ήσυχο χώρο για να εργαστείτε στο φεστιβάλ είτε θέλετε να συζητήσετε τον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό του γραφείου, σας καλωσορίζουμε θερμά!
Εργάτες Ενωμένοι: Το Μότο του Φεστιβάλ Reflect 2024
Το Φεστιβάλ Reflect αποτελεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός στη χώρα. Παρότι η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα, το Reflect καταφέρνει να προσελκύει εκπροσώπους από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες. Βρίσκοντας τον εαυτό του στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αποτελεί ιδανικό μέρος για να γνωρίσετε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Το Φεστιβάλ Reflect φιλοξενεί μια ποικιλία μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, startups και ανεξάρτητους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει διάφορα εργαστήρια, διαλέξεις και συζητήσεις πάνελ, με στόχο τη δημιουργία συνδέσεων και την ανταλλαγή πολύτιμων γνώσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.
Το Φεστιβάλ Reflect αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτή την εκδήλωση για να εμβαθύνετε σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη επιτυχημένα άτομα, πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτόμες ιδέες. Περάστε το χρόνο σας περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους με παρόμοιες απόψεις και απορροφήστε την έμπνευση και τις γνώσεις που προσφέρει το Φεστιβάλ Reflect.
Ζώνη Κοινής Εργασίας Tengo: Το Κομβικό Κέντρο Δημιουργικής Ενέργειας
Όπως και πέρυσι, προσκαλούμε τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ Reflect 2024 στην αφιερωμένη μας ζώνη κοινής εργασίας. Απλά φέρτε τον φορητό υπολογιστή σας - εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα. Η ζώνη κοινής εργασίας μας προσφέρει άνετες καρέκλες, γραφεία, γρήγορο Internet και ακόμα και μερικούς χώρους συνεδριάσεων και τηλεφωνικές κινητές καμπίνες.
Η περιοχή κοινής εργασίας παρουσιάζει μια ποικιλία λύσεων για το εσωτερικό του γραφείου. Κατά τη χρήση του χώρου, μπορείτε να αισθανθείτε την άνεση των καρεκλών και του επίπλου γραφείου μας, και να αξιολογήσετε την πρακτικότητα των σύγχρονων λύσεων γραφείου. Επιπλέον, θα συναντήσετε τους αντιπροσώπους της Tengo. Είμαστε πάντα εδώ για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε.
Πότε είναι το Φεστιβάλ Reflect στη Λεμεσό;
Το Φεστιβάλ Reflect 2024 θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Μαΐου, την Πέμπτη και την Παρασκευή (30-31.05.2024). Η λεπτομερής ατζέντα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα (Ατζέντα Φεστιβάλ Reflect).
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Reflect, αφιερώστε ένα λεπτό για να επισκεφθείτε τη ζώνη κοινής εργασίας που τροφοδοτείται από την Tengo. Εκεί θα βρείτε το ιδανικό μέρος για να διεκπεραιώσετε σημαντικές εργασίες, να πραγματοποιήσετε γρήγορες επαγγελματικές συναντήσεις ή απλά να εργαστείτε με ειρήνη και άνεση.