Μετεγκατάσταση στην Κύπρο

Επέκταση της επιχείρησης για την προσέλκυση νέων πελατών και συνεργατών, αύξηση του προσωπικού, άνοιγμα τοπικών γραφείων για βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας και μείωση του οικονομικού κόστους - μετεγκατάσταση ειδικών μεταξύ διαφορετικών περιοχών.

Επόμενος στο σημερινό περιβάλλον, μερικές φορές κρίνεται απαραίτητη η επείγουσα μετεγκατάσταση εργαζομένων, η μετεγκατάσταση μιας ομάδας ή η μετεγκατάσταση μιας ολόκληρης επιχείρησης.
relocation team, relocation business
Η ομάδα της TENGO έχει μακρόχρονη εμπειρία για τη δημιουργία αποδοτικών χώρων για τους εργαζόμενους στην εργασία και την εταιρική ζωή.
Σε περίπτωση επείγουσας ή αναγκαστικής μετεγκατάστασης, δυστυχώς, μειώνεται η αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, αυξάνεται ο χρόνος διεκπεραίωσης επιχειρηματικών έργων, η αναζήτηση νέου γραφείου, η αγορά επίπλων κ.λπ.



Λόγω της εμπειρίας μας στο σχεδιασμό γραφείων με προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και του εκτεταμένου δικτύου μας σε διάφορες χώρες – εδώ στην TENGO σας βοηθούμε να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για την εύρεση του κατάλληλου γραφείου, επιταχύνουμε τον χρόνο της μετεγκατάστασης και σας βοηθούμε να διατηρήσετέ την αποδοτικότητα του προσωπικού σε υψηλά επίπεδα ή η ακόμα και να την αυξήσετε:)
office design cyprus, дизайн офиса кипр

Τι θα πάρετε

Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξία στον πελάτη μας μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
  • Σχεδιασμός χώρων γραφείων
  • Εύρεση του καλύτερου χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα, για ενοικίαση ή αγορά
  • Προμήθεια, παράδοση και εγκατάσταση επίπλων και εξοπλισμού
  • Δημιουργία προσωπικών διαρρυθμίσεων για την εταιρεία σας σύμφωνα με όλες τις επιθυμίες σας
  • Νομικά θέματα με τη βοήθεια των συνεργατών της TENGO
  • Έπιπλα οικιακού γραφείου για εργαζόμενους σε ειδική τιμή
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια.