RS Barcelona - Μια αναστραφή προσέγγιση στα έπιπλα. Νέος συνεργάτης της Tengo!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας συνεργάτη, την RS Barcelona! Η RS Barcelona είναι ένας ισπανικός κατασκευαστής που ξεχωρίζει έντονα ανάμεσα στους κατασκευαστές επίπλων. Τα τραπέζια, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ τους συνδυάζουν αρμονικά την πρακτικότητα με στοιχεία διασκέδασης. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο τραπέζι για το σπίτι ή το γραφείο σας, μπορεί, με ένα κλικ, να μετατραπεί σε πεδίο παιχνιδιού για παιχνίδια όπως μπιλιάρδος, foosball ή ping-pong. Επιπλέον, τα προϊόντα της RS Barcelona προσφέρουν εκτενείς επιλογές εξατομίκευσης, προσδίδοντας αναμφίβολα χαρακτήρα σε κάθε εσωτερικό χώρο!
Περισσότερος Αισιοδοξία και Διασκέδαση Κάθε Ημέρα με τα Έπιπλα της RS Barcelona
Όλοι συνδέουμε την Ισπανία με φλογερό πάθος, διασκέδαση και αγάπη για τον αθλητισμό. Όλες αυτές οι ποιότητες μπορούν να βρεθούν στα έπιπλα της RS Barcelona. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη δημιουργία σκεπτικά σχεδιασμένων τραπεζιών για foosball, ping-pong και άλλα ομαδικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα, αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως πλήρως πρακτικά έπιπλα για το σπίτι ή το γραφείο σας. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να μετατρέψετε ένα τραπέζι foosball σε έναν κλασικό τραπεζαρία ή γραφείο. Εκτός από το να εξασφαλίζουν καλό και πρακτικό χρόνο, τα τραπέζια της RS Barcelona μπορούν αναμφίβολα να θεωρηθούν μικρά έργα τέχνης. Προσθέτουν γοητεία σε κάθε εσωτερικό και είναι αψεγάδιαστα κατασκευασμένα. Φτιαγμένα χειροποίητα με παραδοσιακές μεθόδους και υψηλής ποιότητας υλικά όπως χάλυβας και αληθινό ξύλο, αναδεικνύουν μια αύρα εξαίρεσης.
Τα προϊόντα της RS Barcelona είναι επίσης σημαντικά για τις εκτενείς δυνατότητες προσαρμογής τους. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όχι μόνο το χρώμα και το φινίρισμα, αλλά μπορούν ακόμα να ζητήσουν εξατομικευμένες ενδυμασίες για τους παίκτες του foosball. Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε τους αριθμούς στις φανέλες τους!
Το Εμβληματικό Τραπέζι Ποδοσφαίρου RS#2
Η ιστορία της RS Barcelona χρονολογείται από το 1975, όταν ο Rafael Rodriguez Castillo αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία. Αρχικά, τα προϊόντα του πωλούνταν υπό άλλες εμπορικές μάρκες για τις οποίες τα δημιούργησε. Ωστόσο, αυτός ο πρώην εργαζόμενος στη μεταλλουργία μετέτρεψε γρήγορα την εμπειρία του, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε ένα εντελώς νέο προϊόν.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της RS Barcelona είναι το τραπέζι foosball RS#2. Αυτό το σχεδιαστικό τραπέζι σηματοδότησε το πρώτο προϊόν της μάρκας και γνώρισε αμέσως επιτυχία! Το 2006, βρήκε μόνιμη θέση στον θάλαμο των αριστουργημάτων σχεδιασμού στο κατάστημα Vincon στη Βαρκελώνη. Σήμερα, ο χαρτοφυλάκιο της ισπανικής μάρκας περιλαμβάνει:

● τραπέζια μπιλιάρδου;
● τραπέζια ping-pong;
● τραπέζια foosball;
● τραπέζια shuffleboard;
● καθίσματα και σχεδιαστικά τραπέζια;
● εξωτερικά έπιπλα;
● κομψά αξεσουάρ.
RS Barcelona - Εκεί όπου ο σχεδιαστικός όραμα συναντά τη μηχανική επιδεξιότητα
Μετά τα αρχικά στάδια ίδρυσης της εταιρείας και της έναρξης ανεξάρτητων έργων, ήρθε η ώρα για τη διεύρυνση της αγοράς. Η RS Barcelona διαφοροποιεί διαρκώς τη γκάμα των προσφορών της ενώ εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα της παραμένουν εξαιρετικά. Η προσθήκη ενός κομματιού από αυτήν την ισπανική τεχνοτροπία μπορεί να καθορίσει τον χαρακτήρα οποιασδήποτε διακοσμητικής διάταξης γραφείου ή κατοικίας. Στη δημιουργία των επόμενων κομματιών σχεδιαστικών έπιπλων που συνδυάζουν την αποκλειστικότητα με ένα άγγιγμα αθλητισμού, νεαροί, παθιασμένοι σχεδιαστές διαδραματίζουν ένα καθοριστικό ρόλο. Η αφοσίωσή τους συναντάται με την εκτεταμένη εμπειρία των μηχανικών και των κατασκευαστών στην RS Barcelona. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν την υψηλότερη ποιότητα και ξεχωριστή αισθητική σε κάθε προϊόν. Η επιλογή επίπλων της RS Barcelona εγγυάται ότι θα λάβετε μοναδικά κομμάτια που κεντρίζουν την προσοχή των επισκεπτών σας!
Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού γραφείων και εμπορικών εσωτερικών χώρων, οι αρχιτέκτονες της Tengo δίνουν μεγάλη σημασία στην ευημερία των εργαζομένων. Σήμερα, ένας χώρος αναψυχής είναι αναπόσπαστο μέρος του χώρου εργασίας, πολλές φορές περιλαμβάνοντας άνετες καρέκλες και καναπέδες, πολυμέσα οθόνες ή κονσόλες παιχνιδιών. Ωστόσο, κατανοούμε ότι πολλές δημιουργικές ιδέες προκύπτουν μέσα από φιλικό ανταγωνισμό. Δεν είναι έκπληξη που οι εταιρείες συχνά εξοπλίζουν τα γραφεία τους με τραπέζια foosball, στόχους με βελάκια ή εξοπλισμό για άλλες δραστηριότητες. Ο χρόνος που περνάνε οι εργαζόμενοι μαζί με αυτά τα παιχνίδια παρέχει ένα υπέροχο στιγμιότυπο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Τα προϊόντα της RS Barcelona ξεχωρίζουν σε αυτόν τον ρόλο ενώ διακρίνονται για τον εξαιρετικά κομψό τους σχεδιασμό!