ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΛΎΣΗ ΕΠΊΠΛΩΝ 2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία από τις καλύτερες λύσεις γραφείου της narbutas - SoftRock,
η οποία έλαβε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2022
Όταν σχεδίαζαν το SOFT ROCK, οι Strand+Hvass άντλησαν την έμπνευση τους από τη φύση: παρατήρησαν τα κύματα της θάλασσας να ξεπλένονται πάνω από βράχους και πέτρες στην ακτή και να κάνουν αυτούς τους βράχους και τα σχήματα των πετρών πιο απαλά και λεία. Η συνέργεια μεταξύ στρογγυλεμένων σχημάτων και ευθειών γραμμών δημιουργεί ένα μοναδικό, εντυπωσιακό αλλά συνάμα απλό σχέδιο. Η χαρακτηριστική και λακωνική σιλουέτα είναι αυτό που κάνει το SOFT ROCK να ξεχωρίζει από άλλα μαλακά έπιπλα καθίσματος.
buy office furniture cyprus
office furniture nicosia
Η NARBUTAS ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι το νέο αρθρωτό σύστημα καθισμάτων για σαλόνια, SOFT ROCK, έλαβε το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2022 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.
Το SOFT ROCK είναι ένα ευέλικτο αρθρωτό σύστημα που αποτελείται από μια σειρά καθισμάτων σαλονιού σε διάφορα μεγέθη και μορφές, τα οποία μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ή να αναδιαταχθούν ώστε να γίνεται αποτελεσματική χρήση του χώρου.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και δημιουργήστε τους επιθυμητούς συνδυασμούς επιλέγοντας ένα έπιπλο της αρεσκείας σας από τη σειρά των έξι κύριων καθισμάτων σαλονιού που διαθέτουμε σε διαφορετικά μεγέθη, με ευθείες ή καμπύλες γραμμές και με ή χωρίς πλάτη.

office furniture limassol
furniture solution cyprus
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα νέα και είμαστε ευγνώμονες στην κριτική επιτροπή του Γερμανικού Συμβουλίου Σχεδιασμού για το βραβείο. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε την ομάδα NARBUTAS και να την ευχαριστήσουμε για την πίστη στην ιδέα μας», δήλωσαν οι σχεδιαστές ChristinaStrand και Niels Hvass, συγγραφείς του SOFT ROCK. «Η διοικητική ομάδα ανέπτυξε και βρήκε καινοτόμες λύσεις για το νέο προϊόν σε δύσκολες περιόδους πανδημίας και χωρίς την αφοσίωση των οποίων η βράβευση δεν θα ήταν δυνατή»

Η νέα γενιά εργαζομένων ενέπνευσε το στούντιο σχεδιασμού από την δανία Strand+Hvass να δημιουργήσει μια συλλογή που αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον χώρο του γραφείου και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί.

«Από την αρχή προσπαθήσαμε να προσδιορίσουμε τις ανάγκες της νέας γενιάς. Πώς και από πια μέρη επιλέγουν οι άνθρωποι να εργαστούν. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι οι αλλαγές. Όχι μόνο σε ότι αφορά το γραφείο αλλά και για τα καθίσματα στους χώρους σαλονιού τα οποία επίσης μεταμορφώνονται σε χώρους εργασίας για τους εργαζόμενους. Έτσι, η ζήτηση για πιο χαλαρούς χώρους εργασίας αυξάνεται, με, ταυτόχρονα, την ανάγκη για συνεχή κίνηση», δήλωσαν οι Niels Hvassκαι Christina Strand.