Αυξήστε την παραγωγικότητα και την ευτυχία της ομάδας σας
ακουστικός σιωπηλός θάλαμος
Σοβαρά για την ευτυχία
Οι ηχομονωμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι γραφείου, οι θάλαμοι και οι ιδιωτικοί χώροι μας λύνουν προβλήματα θορύβου και ιδιωτικότητας σε ανοιχτά γραφεία, καθιστώντας τους εργαζόμενους πιο ευτυχισμένους και παραγωγικούς σε δεκάδες κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, όπως η Microsoft, η Puma και η Tesla. Στην πραγματικότητα, το 40% όλων των εταιρειών του Forbes 100 χρησιμοποιούν την Framery.
Σχεδιασμένο για το σήμερα
Το εντυπωσιακό εξωτερικό του Framery One διατίθεται σε μια σειρά από χρώματα Framery, ενώ η ομάδα σχεδιασμού μας έχει δημιουργήσει μια σειρά από υφάσματα εσωτερικών πάνελ, χαλιά, καθίσματα και τραπέζια, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το θάλαμο στο στυλ της εταιρείας σας. Και - αν χρειάζεστε μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση - απλά προσθέστε ρόδες. Το περίπτερο Framery με μελλοντική απόδειξη, ο αρθρωτός σχεδιασμός σημαίνει ότι τα τμήματα του θαλάμου σας μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν καθώς οι νέες προδιαγραφές τεχνολογίας και να μετακινηθούν εύκολα στη νέα σας τοποθεσία

Ιδανικό για εσάς
Πώς εργάζεστε καλύτερα; Το πανέμορφο Framery One είναι ιδανικό για ένα άτομο να παράγει εξαιρετική δουλειά, χωρίς περισπασμούς. Τόσο το κάθισμα όσο και το γενναιόδωρο τραπέζι (με ύψος που κυμαίνεται από 70-120cm/27.6-47.2in) είναι σχεδιασμένα ώστε να ρυθμίζονται εύκολα, με υποπόδια στο πάτωμα και στερεωμένα στο κάθισμα για να είστε άνετα για μεγάλες διαδρομές. Εάν εργάζεστε καλύτερα με τα πόδια, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε το Framery One χωρίς κάθισμα.

Η ερώτησή σας:
Η καμπίνα Framery είναι εξαιρετική λύση!
Αλλά νοικιάζουμε ένα γραφείο και δεν θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερα στον χώρο κάποιου άλλου.
Εμείς:
Αυτό είναι που κάνει το Framery τόσο βολικό - είναι μια λύση γραφείου που μπορεί να αλλάζει τοποθεσία μαζί με την ομάδα σας, επειδή επενδύετε στην ομάδα μας. Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε και να συναρμολογήσετε την καμπίνα ακόμη και σε άλλη χώρα.
Έτσι, σας βοηθά να αποφύγετε πρόσθετα έξοδα επίπλων :)
Η ερώτησή σας:
Δεν είμαστε σίγουροι, ότι θα ταιριάζει καλά στο εσωτερικό του γραφείου μας
Εμείς:
Οι θάλαμοι Framery ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο - συναρμολογούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας όσον αφορά την εμφάνιση και την εσωτερική επίπλωση λόγω του ευέλικτου κατασκευαστή (χρώμα, υλικό, φωτισμός, τεχνικός εξοπλισμός).
Επιπλέον, οι καμπίνες μπορούν να αναβαθμιστούν με την πάροδο του χρόνου :)

Σοβαρά για την ευτυχία

Προσφέρουμε μία από τις καλύτερες λύσεις γραφείου
για την ομάδα σας
Οι ευτυχισμένοι εργαζόμενοι παίρνουν 66% λιγότερες αναρρωτικές άδειες
Ένα ευτυχισμένο άτομο είναι 12% πιο παραγωγικό
Το 80% των συναντήσεων πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ 1-4 ατόμων
Το 90% έχει ονειροπολήσει και το 73% έχει κάνει άλλες εργασίες κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων
Οι ευτυχισμένοι πωλητές παράγουν 37% περισσότερες πωλήσεις
Σχεδιάστε τη δική σας κάψουλα - μεταβλητά χρώματα, υλικά και τεχνολογικός εξοπλισμός
Έτοιμο για παραγγελία
Οι κάψουλες Framery έχουν καλύτερα ποσοστά εξαερισμού από την αίθουσα συνεδριάσεων
Ο εξαερισμός είναι εξίσου σημαντικός με τα ακουστικά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του θαλάμου. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός αέρας στο εσωτερικό της κάψουλας, ώστε να είναι άνετη η παραμονή μέσα στην κάψουλα για μια μακρά συνάντηση. Δεν θα ήταν χρήσιμο να έχετε ένα pod με καλά ακουστικά χαρακτηριστικά, αλλά όχι αρκετό αερισμό. Οι κάψουλες Framery βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο της αγοράς όσον αφορά τον εξαερισμό. Το Framery One έχει έναν όροφο αέρα 29 l/s και το Framery O 21 l/s - και τα δύο είναι πάνω από τον κανονισμό ροής αέρα των κανονικών αιθουσών συσκέψεων. Υπάρχουν κάποια ανταγωνιστικά pods στην αγορά, τα οποία μπορεί να έχουν αξιοπρεπή ηχομόνωση, αλλά εμείς προσφέρουμε τέλεια λύση τόσο για την ακουστική όσο και για τον εξαερισμό.
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το Framery ή θέλετε να το δοκιμάσετε* -

αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
*Το τεστ "Framery" είναι δωρεάν και διατίθεται στα καταστήματα Λεμεσού και Λευκωσίας.
ώρες εργασίας καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή με 9.00 - 18.30
online - 24/7
Καλέστε μας
Λευκωσία Κύπρος,
Θεμιστοκλή Δέρβη
no. 27, 1066
+357 94 049 064

Βαρσοβία, Πολωνία
Οδός Έμιλι Πλάτερ 27, ταχυδρομικός κώδικας 00-687
Κοινό 75 με είσοδο από την οδό Βσπόλνα 75/79
+48 606 440 430
Λεμεσός Κύπρος,
Γρηγόρη Αυξεντίου,
13-15
+357 94 049 021