ΔΩΡΕΆΝ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ

Χαίρομαι να σας ενημερώσω για τις δωρεάν υπηρεσίες μας, σχεδιασμένες για να βελτιώσουν την άνεση και την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας.
Δωρεάν δοκιμαστική διάταξη
Συστήνουμε ιδιαίτερα αυτήν την υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να οπτικοποιήσουν εκ των προτέρων πώς θα τοποθετηθούν τα έπιπλα στους χώρους τους και πώς να βελτιστοποιήσουν τον χώρο εργασίας τους. Αυτή η υπηρεσία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ένας πελάτης σκέφτεται πολλαπλές επιλογές για ενοικίαση ή αγορά και δεν είναι σίγουρος ποιος χώρος καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η υπηρεσία μας για δοκιμαστική διάταξη γίνεται αναγκαία :)
Δοκιμαστική οδήγηση επίπλων
Φέρνουμε τα έπιπλα των πελατών μας για δοκιμαστική οδήγηση, έτσι ώστε για αρκετές ημέρες η ομάδα να μπορεί να καθορίσει τα πιο άνετα μοντέλα όχι μόνο κοιτάζοντας τον κατάλογο, αλλά με τα δικά μας συναισθήματα. Τα έπιπλα, όπως και τα παπούτσια, πρέπει να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε!
Προσωρινά έπιπλα
Ενώ περιμένετε να φτάσουν τα έπιπλά σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις προσωρινές μονάδες επίπλων. Είναι μια εξαιρετική λύση ώστε να μην ζείτε περιμένοντας την "άφιξη του κοντέινερ", αλλά να ξεκινήσετε τις εργασίες σας χωρίς καθυστέρηση!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
ώρες εργασίας καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή με 9.00 - 18.30
online - 24/7
Καλέστε μας
Λευκωσία Κύπρος,
Θεμιστοκλή Δέρβη
no. 27, 1066
+357 94 049 064

Βαρσοβία, Πολωνία
Οδός Έμιλι Πλάτερ 27, ταχυδρομικός κώδικας 00-687
Κοινό 75 με είσοδο από την οδό Βσπόλνα 75/79
+48 606 440 430
Λεμεσός Κύπρος,
Γρηγόρη Αυξεντίου,
13-15
+357 94 049 021