ΔΩΡΕΆΝ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την εργασία σας πιο άνετη και αποδοτική.
Δωρεάν δοκιμή Διάταξη
Συνιστούμε αυτή την υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να απεικονίσει εκ των προτέρων πώς θα τοποθετηθούν τα έπιπλα στους χώρους του και πώς θα χρησιμοποιήσει σοφότερα τον χώρο εργασίας. Η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο πελάτης έχει αρκετές επιλογές χώρων προς ενοικίαση ή αγορά, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει ποια από αυτές είναι η καταλληλότερη για τις ανάγκες του. Σε αυτή την περίπτωση, η δοκιμαστική μας διάταξη είναι απλά αναντικατάστατη :)
Δοκιμαστική οδήγηση επίπλων
Φέρνουμε τα έπιπλα των πελατών μας για δοκιμαστική οδήγηση, έτσι ώστε για αρκετές ημέρες η ομάδα να μπορεί να καθορίσει τα πιο άνετα μοντέλα όχι μόνο κοιτάζοντας τον κατάλογο, αλλά με τα δικά μας συναισθήματα. Τα έπιπλα, όπως και τα παπούτσια, πρέπει να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε!
Προσωρινά έπιπλα
Ενώ περιμένετε να φτάσουν τα έπιπλά σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις προσωρινές μονάδες επίπλων. Είναι μια εξαιρετική λύση ώστε να μην ζείτε περιμένοντας την "άφιξη του κοντέινερ", αλλά να ξεκινήσετε τις εργασίες σας χωρίς καθυστέρηση!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
Καλέστε μας
ώρες εργασίας καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή με 9.00 - 18.30
online - 24/7
Λεμεσός Κύπρος,
Γρηγόρη Αυξεντίου,
13-15
+357 94 049 021

Λευκωσία Κύπρος,
Θεμιστοκλή Δέρβη
no. 27, 1066
+357 94 049 064