ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

Πωλούμε έπιπλα υψηλής ποιότητας, προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες λύσεις και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Με την καλύτερη σας άνεση στο μυαλό μας, εξασφαλίζουμε ότι το χώρο εργασίας και το σπίτι σας σχεδιάζονται αποτελεσματικά, και η ατμόσφαιρα είναι εμπνευστική, παραγωγική και ευχάριστη.

Δεν προσφέρουμε μόνο έπιπλα υψηλής ποιότητας και τις πιο πρόσφατες λύσεις, αλλά παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τιμούμε, εκτιμούμε και φροντίζουμε τους συνεργάτες μας.

Η εταιρεία Tengo είναι αντιπρόσωπος των κορυφαίων Ευρωπαίων κατασκευαστών επίπλων. Προσφέρουμε έπιπλα για όλους τους τύπους χώρων στην αγορά της Κύπρου - γραφείο, εστιατόριο, ξενοδοχείο, διαμέρισμα, σπίτι.


Οι εμπορικές μας μάρκες
Profim
Η εταιρεία Profim είναι ο Νο. 1 Πολωνικός εμπειρογνώμον στον σχεδιασμό και την εργονομία των καθισμάτων γραφείου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Είναι ενήμεροι για την τεράστια επίδραση που έχουν τα καθίσματα στην υγεία, την ευημερία και την άνεση εργασίας των χρηστών. Η αποστολή της Profim περιλαμβάνει τον καθορισμό προτύπων υγιούς και αποτελεσματικού καθίσματος.
Narbutas
Η Narbutas είναι μια σύγχρονη και καινοτόμο διεθνής εταιρεία με έδρα τη Λιθουανία. Η Narbutas ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων γραφείου και σχετικών επίπλων προσανατολισμένων στο κοινό. Η Narbutas συνεργάζεται με πελάτες και εταίρους σε ολόκληρο τον κόσμο, αναπτύσσοντας έργα με επαγγελματίες σχεδιαστές που είναι γνωστοί παγκοσμίως.
moll
Η μάρκα Moll είναι μια γερμανική εταιρεία, ένας ηγέτης στην αγορά που έχει εφεύρει το ρυθμιζόμενο ύψος παιδικού γραφείου. Τα γραφεία και οι περιστρεφόμενες καρέκλες μεγαλώνουν με το παιδί, μπορούν να ρυθμιστούν με διάφορους τρόπους και προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη του παιδιού. Διαθέτουν χώρο αποθήκευσης για αντικείμενα και επιφάνειες για γραφή, ανάγνωση και ζωγραφική.
Framery
Η αποστολή της Framery είναι να δημιουργήσει μια επαγγελματική εμπειρία που επιτρέπει σε κάθε άτομο να εργάζεται στον συνασπισμό της ευτυχίας και του πάθους. Η Framery είναι ο πρωτοπόρος και ο κορυφαίος κατασκευαστής παγκοσμίως των καμπινών, των τηλεφωνικών θαλάμων και των ηχομονωμένων ιδιωτικών χώρων για την επίλυση προβλημάτων θορύβου και απορρήτου στα ανοικτά γραφεία.
Offecct
Η Offecct είναι μια Σουηδική εταιρεία πολυτελούς σχεδιασμού επίπλων που αναπτύσσει μοναδικά έπιπλα για εμπνευστικούς χώρους συναντήσεων στο σπίτι, το γραφείο και το δημόσιο χώρο. Είναι πεπεισμένοι ότι ο σχεδιασμός μπορεί να συμβάλει σε έναν ήρεμο νου και να αυξήσει τη δημιουργικότητά μας, η οποία οδηγεί σε καλύτερες συναντήσεις μεταξύ των ανθρώπων.
HAY
HAY είναι δανική εταιρεία επίπλων που ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη, Δανία, το 2002 από τους Mette και Rolf Hay. Ο στόχος της ήταν να δημιουργήσει και να πωλεί καλοσχεδιασμένα έπιπλα που θα ήταν προσιτά τόσο σε τιμή όσο και σε "σχεδιαστικές έννοιες".
Noti
NOTI - αυτή είναι μια μάρκα επίπλων που κατασκευάζεται στην Πολωνία και έχει παρουσία στην αγορά εδώ και 18 χρόνια. Η μάρκα υποστηρίζει έναν υπεύθυνο σχεδιασμό και έχει τις ρίζες της στην οικογενειακή ιστορία. Από το 2005, ο Ρισάρντ Μπαλτσέρκιεβιτς, ιδρυτής της εταιρείας, υλοποιεί συνεπώς τη βασική αρχή του "σχεδιασμού πρώτα", δημιουργώντας έπιπλα με απόλυτα διαχρονικές, απλές και κομψές φόρμες, επικεντρώνοντας στις πτυχές της λειτουργικότητας, της άνεσης και της ανθεκτικότητας.
Cascando
Cascando Furniture είναι μια ολλανδική μάρκα γνωστή για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας εσωτερικών προϊόντων με έμφαση στη βελτίωση της ευτυχίας στον χώρο εργασίας. Η κεντρική τους φιλοσοφία είναι να μεγιστοποιούν την ατομική και συλλογική δυνατότητα. Προσφέρουν καινοτόμα συστήματα επίπλων, διαχωριστικά δωματίων και λύσεις ιδιωτικότητας σχεδιασμένα για να ενισχύσουν τη συνεργασία και την ικανοποίηση στην εργασία. Οι σχεδιασμοί της Cascando Furniture δημιουργούν ελκυστικούς χώρους εργασίας που κερδίζουν την εμπιστοσύνη μέσω της προσοχής στη λεπτομέρεια. Η αποστολή τους είναι να προωθούν την ευελιξία και τη σύνδεση, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη για άτομα και εταιρείες.
RS Barcelona
RS Barcelona είναι μια καταξιωμένη μάρκα στον κόσμο του σύγχρονου επίπλου και των τραπεζιών παιχνιδιών, με αποστολή να δημιουργεί μοναδικά και λειτουργικά κομμάτια εσωτερικής διακόσμησης που μεταμορφώνουν τα σπίτια σε αληθινά έργα τέχνης. Τα τραπέζια παιχνιδιών τους υπόσχονται ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για οικογένειες και φίλους.
HOUE
HOUE είναι ένα Δανέζικο σχεδιαστικό σπίτι που είναι γνωστό για το αψεγάδιαστο συνδυασμό άνεσης και σχεδιασμού. Κατασκευασμένα με προσοχή σε αξιόπιστα εργοστάσια, τα έπιπλά τους ξεχωρίζουν για τις μοναδικές, προσεκτικές λεπτομέρειες τους. Καθοδηγούμενο από τη φιλοσοφία του προσιτού πολυτελούς, η HOUE προσφέρει συλλογές για εξωτερικό χώρο που συνεχώς προσφέρουν σχεδιασμό υψηλού επιπέδου και απροσκόπτητη ποιότητα.
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια.