Framery

Framery - ηχομονωτικοί θάλαμοι που παρέχουν σιωπή και ιδιωτικότητα για συνομιλίες.

Τηλεφωνικοί θάλαμοι για το γραφείο αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τη δημιουργία ενός ήσυχου και γαλήνιου περιβάλλοντος μέσα σε έναν μεγαλύτερο χώρο εργασίας. Ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους κατασκευαστές ηχομονωτικών θαλάμων είναι η Framery. Εξερευνήστε την ιστορία και τη γκάμα προϊόντων αυτής της μάρκας για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εργασιακό σας χώρο.

Ιστορία της Framery

Οι ιδρυτές της εταιρείας εργάστηκαν σε μια μεγάλη εταιρεία έως το 2010. Υπήρχαν 100 ή περισσότερα άτομα σε ένα δωμάτιο. Εκτός από τον τυπικό θόρυβο ενός γραφείου με ανοικτό χώρο, υπήρχαν συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις από τον αφεντικό. Αυτή η κατάσταση δυσκόλευε την συγκέντρωση, και το μόνο πράγμα που σκεφτόνταν οι ιδρυτές της Framery ήταν πώς να κλειδώσουν τον αφεντικό σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο. Ωστόσο, δεν υπήρχε τέτοιο προϊόν στην αγορά το 2010, αν και αυτή η κατάσταση επρόκειτο να αλλάξει. Οι ιδρυτές της μάρκας Framery αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα μετέτρεπε την εργασία σε μεγάλα γραφεία.

Προϊόντα

Στη γκάμα προϊόντων της Framery δεν θα βρείτε κλασικά έπιπλα, όπως ντουλάπες, καρέκλες ή πάγκους υποδοχής. Αντ' αυτού, τα προϊόντα της αποτελούν έναν συνδυασμό έπιπλου και μικρού δωματίου. Κάθε ακουστικός θάλαμος για το γραφείο σάς επιτρέπει να ξεφύγετε από τον θόρυβο της καθημερινής εργασίας. Εσωτερικά, θα βρείτε έναν χώρο για να καθίσετε και μια επιφάνεια εργασίας. Ο τηλεφωνικός θάλαμος μπορεί να φιλοξενήσει ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα.
Framery θάλαμος
Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, ο θάλαμος Framery μπορεί να εξοπλιστεί με επιπλέον εξοπλισμό - φωτισμό, αερισμό, και ακόμα και ένα σύστημα απομακρυσμένης κράτησης. Επιπλέον, το σχήμα του θαλάμου μπορεί να εξατομικευθεί, επιτρέποντας την απόλυτη προσαρμογή στο γραφείο σας.

Framery One Compact

Το Framery One Compact είναι ένα έξυπνο και ηχομονωτικό γραφειακό τηλεφωνικό κιόσκι, σχεδιασμένο για ατομική χρήση. Ιδανικό για τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, διαθέτει ενσωματωμένο ρυθμιζόμενο φως βίντεο που φωτίζει απαλά το πρόσωπο του χρήστη με φυσικό φως κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Επιπλέον, το επιπλέον κιτ κινητικότητας του επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση χωρίς αποσυναρμολόγηση. Με ηχομόνωση τύπου Α που προσφέρει 30dB ιδιωτικότητας, μπορείτε να εργάζεστε αδιάκοπα χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.
Framery One
Το Framery One είναι ο πιο προηγμένος ηχομονωτικός θάλαμος γραφείου. Εάν η τιμή δεν είναι τόσο σημαντική όσο η μέγιστη πρακτικότητα όταν πρόκειται για έναν ηχομονωτικό θάλαμο - αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Το Framery One σχεδιάστηκε για ένα άτομο. Για να κάνει τον καθένα άνετο μέσα σε αυτό (κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, εργαζόμενος με συγκέντρωση ή συμμετέχοντας σε μια βιντεοδιάσκεψη), ο πίνακας έχει ηλεκτρική ρύθμιση ύψους. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι φυσικά η μείωση των επιπέδων θορύβου - έως και 30 dB.
Framery Four
Χρειάζεστε ένα κάπως μεγαλύτερο τηλεφωνικό θάλαμο για το γραφείο; Ο Framery Four διαθέτει άνετους καναπέδες και στις δύο πλευρές. Υπάρχουν εκδόσεις με και χωρίς μπράτσα. Στη μέση, ωστόσο, θα βρείτε ένα μεγάλο τραπέζι. Αυτός ο τύπος θαλάμου είναι σχεδιασμένος για ένα έως τέσσερα άτομα. Επομένως, ο θάλαμος θα λειτουργήσει άψογα για συναντήσεις μικρών ομάδων. Ο μεγαλύτερος μέγεθος σημαίνει επίσης πιο αποτελεσματικό αερισμό. Με μείωση της έντασης 30 dB, μπορείτε σχεδόν εντελώς να απομονωθείτε από τους τυπικούς ήχους ενός γραφείου με ανοικτό χώρο.
Framery Six
Είναι ακόμα ένας ακουστικός θάλαμος ή ήδη μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων; Αυτός ο τηλεφωνικός θάλαμος για το γραφείο μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα. Η τιμή του ακουστικού θαλάμου Framery Six εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον εξοπλισμό του. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οθόνη ή πίνακα σε αυτόν τον πολυάνθρωπο θάλαμο και να τον διακοσμήσετε με πολλούς τρόπους.
Οι ακουστικοί θάλαμοι Framery σάς επιτρέπουν να διατηρείτε την ιδιωτικότητα των συνομιλιών σας, είτε αυτές είναι από κοντά είτε μέσω τηλεφώνου. Η εξοπλισμός του γραφείου σας με μια τέτοια λύση θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο χρήσης του χώρου σας.
TENGO: Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Framery