ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Μια ολοκληρωμένη λύση για το γραφείο σας: σχεδιασμός έργου, κατασκευαστικές εργασίες, προμήθεια επίπλων
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Μια ολοκληρωμένη λύση για το γραφείο σας: σχεδιασμός έργου, κατασκευαστικές εργασίες, προμήθεια επίπλων
Ο σημερινός κόσμος αλλάζει συνεχώς και κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γραφείο σας πρέπει να αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.
Δώστε νέα πνοή στο χώρο εργασίας σας με τις ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού μας.
Αποστολή μας είναι να σας εμπνεύσουμε με τις πρωτότυπες και μοναδικές ιδέες μας και να τις υλοποιήσουμε.
Στάδια υλοποίησης του σχεδιασμού
 • Δημιουργική Ενημέρωση

  Η δημιουργική διαδικασία βασίζεται στη στρατηγική του χώρου εργασίας σας. Ενημερωνόμαστε για τις απαιτήσεις σας και κατανοούμε πώς θέλετε να εργάζεστε και με βάση αυτά αναπτύσσουμε προτάσεις και λύσεις.

 • Ιδέα

  Το στάδιο όπου εξετάζονται όλες οι ιδέες που θα διαμορφώσουν τον εργασιακό περιβάλλον από τους πιθανούς χώρους μέχρι και νέες μεθόδους εργασίας. Εξετάζουμε χώρους και στοιχεία που δημιουργούν αποδοτικότητα, μεταμορφώνουν την εμφάνιση και αισθητική του γραφείου και αναζωογονούν τον χώρο εργασίας σας.

 • Απεικόνιση

  Μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε εντυπωσιακές απεικονήσεις που για να σας δώσουμε μια πραγματική αίσθηση του μελλοντικού σας χώρου.

 • Λεπτομέρειες και σχεδιασμός

  Συντονίζουμε τη συμφωνημένη σχεδιαστική σας ιδέα με τη φυσική κατάσταση του ακινήτου, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνονται υπόψη όλες οι μηχανολογικές και ηλεκτρικές πτυχές του κτιρίου σας στον τελικό σχεδιασμό.

 • Λεπτομέρειες και σχεδιασμός

  Συντονίζουμε τη συμφωνημένη σχεδιαστική ιδέα με τον χώρο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες του κτιρίου σας.

Θα δημιουργήσουμε ένα γραφείο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εταιρείας σας
Υλοποιούμε καινοτόμα έργα με το κλειδί στο χέρι που αντικατοπτρίζουν την εικόνα μιας εταιρείας και καθιστούν τους χώρους εργασίας άνετους. Το εξειδικευμένο προσοπικό σας θα απολαβάνει ένα τέλειο περιβάλλον εργασίας που θα βοηθήσει στην μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας σας


Μαζί θα αναζητήσουμε και θα αναπτύξουμε τις καλύτερες λύσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό σας θαεργάζετε, θα σκέφτετε θα πέζει και θα ζεί - όλα στον χώρο που αγαπάτε
Οι σύμβουλοί μας θα ακούσουν, θα κατανοήσουν και θα λάβουν υπόψη τους τις ανάγκες της ομάδας σας και της επιχείρησής σας γενικότερα, προκειμένου να προσφέρουν μια εξατομικευμένη ιδέα για τον χώρο εργασίας που θα αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και της εταιρείας σας.

Συλλέγουμε πληροφορίες που βοηθούν στην αξιολόγηση και ανάλυση των υφιστάμενων ροών εργασίας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε το κόστος, να αυξήσετε τη δέσμευση των εργαζομένων και την παραγωγικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
Χαρτοφυλάκιο
Καλέστε μας
ώρες εργασίας καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή με 9.00 - 18.30
online - 24/7
Λεμεσός Κύπρος,
Γρηγόρη Αυξεντίου,
13-15
+357 94 049 021

Λευκωσία Κύπρος,
Θεμιστοκλή Δέρβη
no. 27, 1066
+357 94 049 064