Σημαντική Είδηση: Το Τελευταίο Έργο της Tengo παρουσιάζεται στο Office Snapshots

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το καινοτόμο γραφείο της Tengo για την EPAM στην Κρακοβία έχει προβληθεί με έμφαση στο Office Snapshots! Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας στη δημιουργία ενός πολυλειτουργικού χώρου γραφείου που προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών της EPAM.
Πολυλειτουργικός Χώρος Γραφείου: Ένα Ποικίλο Περιβάλλον για την EPAM
Η σχεδίαση ενός σύγχρονου γραφείου που να πληροί τις διαφορετικές απαιτήσεις των διαφορετικών ομάδων και ατόμων αποτελεί μια πρόκληση. Το νέο γραφείο της EPAM στην Κρακοβία αποτελεί ένα καταπληκτικό παράδειγμα της ικανότητάς μας να δημιουργούμε ευέλικτους και λειτουργικούς εμπορικούς χώρους. Εξαπλώνοντας σε διάφορους ορόφους, το γραφείο ενσωματώνει αρμονικά περιοχές για τους εργαζομένους της EPAM, τους πελάτες και ακόμα και ζώνες συνεργασίας, εξασφαλίζοντας ένα παραγωγικό και συνεργατικό περιβάλλον.
epam
Ένα Κέντρο Δραστηριότητας και Καινοτομίας
Η EPAM, ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών ψηφιακής μετασχηματισμού, αναζητούσε ένα γραφείο που όχι μόνο προσφέρει άνετο χώρο εργασίας για τους εργαζομένους της, αλλά επίσης διευκολύνει τη συνεργασία με τους πελάτες. Το νέο γραφείο στην Κρακοβία επιτυγχάνει αυτόν το στόχο μέσω του προσεκτικά σχεδιασμένου και στρατηγικά διαμορφωμένου του σχεδίου. Το γραφείο περιλαμβάνει:
Κέντρο Δραστηριοτήτων: Τοποθετημένο στον πρώτο όροφο, αυτός ο ανοιχτός χώρος είναι ιδανικός για εκδηλώσεις, εργαστήρια και κοινωνικές συναντήσεις. Διαθέτει ευέλικτες διατάξεις καθισμάτων και έναν άνετο χώρο καφέ/κουζίνας, προάγοντας την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεπίδρασης.

Ζώνες Συνεργασίας: Σχεδιασμένες για να φιλοξενούν εργαζόμενους από άλλες τοποθεσίες, αυτές οι περιοχές προσφέρουν ένα βολικό χώρο εργασίας για όσους βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αίθουσες συνεδριάσεων, να παρακολουθήσουν συναντήσεις και να επικεντρωθούν στα καθήκοντά τους με ευκολία.

Κέντρο Πελατών: Μια αφιερωμένη ζώνη για συναντήσεις με πελάτες και συνεργασίες. Περιλαμβάνει θέσεις εργασίας και αίθουσες συνεδριάσεων, εξασφαλίζοντας ένα επαγγελματικό και ευνοϊκό περιβάλλον για τη συζήτηση λεπτομερειών έργου και την ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες.
Κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμός και εξαιρετικές τελειώσεις
Το γραφείο της EPAM αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς διάφορες λειτουργικές ζώνες μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά. Το επιχειρηματικό κέντρο περιλαμβάνει:
Θέσεις Εργασίας με Καυτό Γραφείο: Ευέλικτες επιλογές καθίσματος για δυναμικούς τρόπους εργασίας.

Κλειδαριές και Αποδυτήρια με Κλειδαριές: Ασφαλείς και βολικές λύσεις αποθήκευσης για εργαζομένους και πελάτες.

Πολυλειτουργική Αίθουσα Συνεδριάσεων: Ένας ευέλικτος χώρος που μπορεί να διαχωριστεί σε μικρότερα δωμάτια, εναρμονίζοντας διάφορα μεγέθη και σκοπούς συναντήσεων. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με άνετες καρέκλες, μεγάλα τραπέζια συνεδριάσεων και οθόνες πολυμέσων τελευταίας τεχνολογίας.
Κεντρική Τοποθεσία και Σκεπτική Σχεδίαση
Το γραφείο βρίσκεται κοντά στο όμορφο κέντρο της Κρακοβίας και περιβάλλεται από άλλα γραφειακά κτίρια και νέες περιοχές κατοικίας. Οι κεντρικές γραφειακές εγκαταστάσεις της EPAM καταλαμβάνουν σχεδόν 8.500 τετραγωνικά μέτρα σε δύο κτίρια που συνδέονται με μια κοινή βεράντα. Αυτή η προνομιακή τοποθεσία προσθέτει στη γοητεία του γραφείου, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο και βολικό τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους πελάτες.
Αναγνωρίζοντας την Επίτευξή μας
Η δημοσίευση στο Office Snapshots αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για το Tengo. Αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την ικανότητά μας να παράγουμε χώρους γραφείου υψηλής ποιότητας, λειτουργικούς και αισθητικά ευχάριστους. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στο γραφείο της EPAM στην Κρακοβία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αποστολή μας για τη δημιουργία εμπνευστικών εργασιακών περιβαλλόντων.
Επισκεφθείτε το πλήρες άρθρο
Για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο και να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο μας, επισκεφθείτε το Office Snapshots.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και συναρπαστικά έργα από το Tengo!