Σχεδιασμός Γραφείου και εμπορικό εσωτερικό

Παρά την πανταχού παρούσα υβριδική μορφή εργασίας, οι εταιρείες γίνονται όλο και πιο προσεκτικές στηδημιουργία χώρων γραφείου.
Ναι, πολλοί υπάλληλοι και εταιρείες έχουν μετακομίσει σε ένα γραφείο στο σπίτι, μένοντας μακριά από χώρους γραφείων πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Ταυτόχρονα οι εταιρείες δημιουργούν γραφεία όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να περνούν μέρος του χρόνουτους, με σκοπό να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της ομάδας στις προσωπικές συναντήσεις, να αλλάξουντο περιβάλλον και να αποφύγουν την εξουθένωση των εργαζομένων.
Η προσεκτική επιλογή του σχεδιασμού, η εταιρική ταυτότητα, τα άνετα έπιπλα και οι χώροι εργασίας είναι κάτιπου εφαρμόζεται πλέον στα γραφεία πολλών εταιρειών.

Εμείς στην TENGO εχουμε ήδη αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα και έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις.



Για παράδειγμα, τεράστιοι ανοιχτοί χώροι αντικαθίστανται από μικρούς χώρους για ατομική εργασία και οι αίθουσες συσκέψεων μετατρέπονται σε αθόρυβες καμπίνες για εμπιστευτικές συνομιλίες.

Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι χώροι χαλάρωσης, αναψυχής και χαλαρής επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων - έτσι ώστε να μην χάνεται η προσωπική επαφή και φιλικές σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων, που συμβάλλουν επίσης στη θετική και αποτελεσματική εργασία


Πραγματοποιούμε τα έργα μας ένα προς ένα. Μπορείτε να το ελέγξετε παρακάτω (αριστερά - 3D-render, δεξιά - πραγματική εσωτερική φωτογραφία)

Διατάξεις
Προσωρινά έπιπλα
Ενώ περιμένετε να φτάσουν τα έπιπλά σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις προσωρινές μονάδες επίπλων. Είναι μια εξαιρετική λύση ώστε να μην ζείτε περιμένοντας την "άφιξη του κοντέινερ", αλλά να ξεκινήσετε τις εργασίες σας χωρίς καθυστέρηση!